Easyapps B.V.

Marktlink begeleidde de verkoop van Waarbenjij.nu voor de heren Gangadin en Gremmen. Waarbenjij.nu is de grootste online reiscommunity van Nederland.


Klant

Easyapps B.V.

Wens

De heren Gangadin en Gremmen hebben de afgelopen jaren Waarbenjij.nu uitgebouwd tot de grootste online reiscommunity van Nederland. De heren zijn beiden opgeleid als techneuten en zagen dat zij zelf onvoldoende in staat waren de commerciële kansen te benutten. Derhalve is Marktlink ingeschakeld om de verkoop te begeleiden.

Rol van Marktlink

Marktlink Fusies & Overnames B.V. heeft zorggedragen voor de uitwerking van de transactie, waarbij onze rol zowel inhoudelijk was (opstellen informatiememorandum, onderhandelen, opstellen en beoordelen overeenkomsten), bemiddelend (tussen verkoper en koper) als begeleidend (due diligence, overdracht bij de notaris).

Resultaat

Waarbenjij.nu is verkocht aan een investeerder en het toekomstig management. Tevens behouden de oprichters een minderheidsbelang.

Quote

"Een van de grootste beslissingen in je zakelijke loopbaan wil je neerleggen bij een solide partner. Marktlink is strak georganiseerd, professioneel, down-to-earth, zonder daarbij de emotionele achtbaan waar alle betrokkenen doorheen gaan uit het oog te verliezen."