Euro Planit neemt de activiteiten van Flexperfect in Apeldoorn over

Euro Planit B.V. koopt activiteiten van Flexperfect te Apeldoorn. Marktlink Fusies & Overnames B.V. begeleidde Euro Planit B.V. bij de aankoop van de activiteiten van Flexperfect.


Klant

Euro Planit is al ruim vijftien jaar een vertrouwde en succesvolle speler op het gebied van uitzenden, detachering, flexplacement, payrolling, werving & selectie en outplacement. Euro Planit is veel meer dan alleen een uitzendbureau. De specialisten van Euro Planit werven, selecteren en plaatsen vakbekwame mensen, die bij de cultuur van een bedrijf passen. Euro Planit biedt maatwerk, of het nu gaat om productiewerk, administratieve vacatures of executive search. Euro Planit zet stevig in op duurzame inzetbaarheid van mensen. Men werkt met vitale en gemotiveerde mensen, die willen blijven ontwikkelen. Dat zorgt ervoor dat men flexibel, langer en breder inzetbaar is. Vanuit de verschillende vestigingen in Vorden, Duiven, Doetinchem, Hengelo (O) en Bratislava (Slowakije) is Euro Planit in staat snel resultaatgerichte oplossingen uit te werken op personeelsgebied.

Wens

De huidige organisatiestructuur, mede dankzij haar geavanceerde automatisering, is klaar voor verdere groei. Los van de autonome groei welke in 2014 20% bedroeg is Wouter Siemes (DGA Euro Planit) zich gaan oriënteren op de overname markt. Flexperfect is een geschikte partij gebleken om te integreren in de huidige business van Euro Planit.

Rol van Marktlink

Marktlink heeft Euro Planit in deze transactie begeleid in de onderhandelingen en het opstellen van de contracten.

Resultaat

De activiteiten van Flexperfect zijn ondergebracht bij Euro Planit Gelderland Midden B.V.

Quote

“Marktlink is direct betrokken geweest bij de onderhandelingen. Specialisten zijn zeker met betrekking tot dit soort deals onmisbaar. We hebben snel en efficiënt kunnen werken waardoor Flexperfect relatief snel ingelijfd kon worden.”