Facto Geo Meetdienst en Geomij bundelen vakmanschap

Marktlink Fusies en Overnames B.V. heeft Fred Janssen van Facto Geo Meetdienst begeleid bij de aankoop van Geomij

Klant

Facto Geo Meetdienst (Facto) is een geodetisch ingenieursbureau dat opereert vanuit 5 locaties (Deventer, Bunschoten, Sliedrecht, Drachten, Haarlem) die zorgen voor een landelijke dekking. Bij het bedrijf werkt een enthousiast team van ruim 140 gespecialiseerde en goede geschoolde landmeetkundig medewerkers aan het inwinnen, bewerken en presenteren van geo-informatie.

Wens

Facto streeft ernaar om haar positie als betrouwbare kwaliteitsleverancier van geodetische diensten verder te versterken en complete landelijke dekking aan te bieden.

Rol van Marktlink

Marktlink Fusies en Overnames B.V. heeft namens Fred Janssen de transactie begeleid. Van de onderhandelingen tot en met overdracht bij de notaris. Tom Beltman van Marktlink: “Fred is ondernemender en energieker dan veel ondernemers die wij dagelijks tegenkomen. De overname van Geomij is een perfect voorbeeld hoe twee specialistische organisaties actief in dezelfde nichemarkt vanuit wederzijds respect en een gedeelde strategische toekomstvisie van concurrent in het verleden als partners de toekomst in gaan”.

Resultaat

Door de overname van Geomij is weer een belangrijke stap gezet m.b.t. de langetermijnstrategie van Fred Janssen die de bundeling van vakmanschap en landelijke dekking hoog in het vaandel heeft staan.

Quote

Fred Janssen: “Ik geloof in de combinatie van vakmanschap en professionaliteit.”