Groen-planning Maastricht bv

Marktlink heeft de heen Van der Knijff en Van de Mortel begeleid bij de verkoop van Groen-planning Maastricht bv aan de Grontmij.


Klant

Groen-planning Maastricht bv

Wens

Verkoop van de onderneming, Groen-planning Maastricht bv. Groen-planning is al ruim 20 jaar actief als landschapsarchitectenbureau.

Omwille van de leeftijd van de beide eigenaren en de continuïteit van de onderneming voor de medewerkers en de klanten is Marktlink gevraagd een stevige strategische koper te zoeken.

Rol van Marktlink

Marktlink heeft Groen-planning Maastricht bv begeleid bij de verkoop van deze bv. De rol van Marktlink was inhoudelijk (opstellen informatiememorandum, waardebepaling, onderhandelen, opstellen contracten), bemiddelend (bij elkaar brengen van potentiële kopers en de verkoper) en begeleidend (due diligence, notaris).

Resultaat

Groen-planning Maastricht bv heeft de gewenste strategische partner gevonden in de Grontmij. De huidige eigenaren blijven de komende tijd betrokken bij de onderneming.

Quote

Ton van der Knijff en Jan van de Mortel: “We kijken terug op een geslaagde transactie waarin de vastberadenheid en de ervaring van Marktlink zeer belangrijk zijn geweest “