Hedera

Marktlink heeft de heer Becker begeleidt met de aankoop van Hedera Kantoorefficiency B.V.


Klant

Philip Becker, afkomstig van o.a. Aqua Systems B.V. Hij heeft zijn sporen verdiend in de kantoormachinebranche bij marktleider Nashuatec.

Wens

De  heer Becker was op zoek naar een bedrijf met een serviceapparaat of wederkerige verkoopmomenten zoals verbruiksartikelen, zodat langdurige klantrelaties bestaan. Verder was groeipotentieel een voorwaarde.

Rol van Marktlink

Marktlink heeft de heer Becker begeleid in het zoekproces naar een geschikte onderneming. In dat kader is o.a. Hedera Kantoorefficiency B.V. te Sassenheim benaderd. Marktlink heeft voor de heer Becker de onderhandelingen gevoerd met de oud-eigenaar, resulterend in een koopovereenkomst. Tevens is de financiering verzorgd.

Resultaat

De heer Becker heeft Hedera Kantoorefficiency B.V gekocht (www.hedera.nl). Hedera is al 20 jaar succesvol actief in de markt van kantoorartikelen. Het productenpakket bestaat uit papier, computersupplies, kantoormachines, kantoormeubels, presentatiemiddelen, opbergsystemen en alle verdere denkbare kantoorbenodigdheden. Inmiddels is het bedrijf met 40 medewerkers uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf met 3.000 actieve klanten. Door zijn ervaring en netwerk bij Nashuatec heeft de heer Becker het assortiment van Hedera kunnen uitbreiden met kantoormachines.

Quote

“Ferry Nahon zegt altijd: ‘Wij maken deals.’ En dat is ook zo. De rest is allemaal bijzaak. Deals maken is moeilijker dan je denkt. Marktlink vindt een goede balans tussen knaken en emoties.“