Kagas B.V. en Rios B.V.

Begin 2008 heeft Marktlink de MBO begeleid van Kagas B.V. en Rios B.V. Deze ondernemingen zijn actief in de verkoop, verhuur, reparatie en onderhoud van verwarmingsgastoestellen en rioolservice.


Klant

Kagas B.V. en Rios B.V.

Wens

De activiteiten van Kagas bestaan uit de verkoop, verhuur, reparatie en onderhoud van verwarmingsgastoestellen. Daarnaast richt Kagas zich op de verkoop en installatie van airco’s, sfeerhaarden en sauna’s. Rios richt zich op rioolservice. Voorkomende werkzaamheden zijn ontstoppen van afvoeren, onderhoud en vervanging van rioolbuizen. Het werkgebied betreft Kampen en omstreken.

De voormalige dga en oprichter van het bedrijf wilde het bedrijf overdragen waarbij continuïteit vooropstond. Een drietal medewerkers uit de organisatie zijn naar voren gekomen die gezamenlijk door middel van een Management Buy Out de aandelen hebben gekocht.

Rol van Marktlink

De begeleiding van partijen in overleg met de accountant waarbij de rol van Marktlink bemiddelend, processturend en inhoudelijk was.

Resultaat

In januari 2008 zijn de aandelen naar volle tevredenheid overgedragen aan de kopende partij. De voormalige eigenaar blijft de komende tijd op de achtergrond betrokken bij het bedrijf.