Kees van Musscher

Marktlink heeft Kees van Musscher begeleid bij het zoek- en overnameproces van een ICT-onderneming.


Klant

Kees van Musscher.

Wens

Middels een management buy-in was de heer Van Musscher op zoek naar een ICT-onderneming, met kwalitatief hoogstaande diensten of producten, actief in een duidelijk niche. De onderneming was idealiter ook toe aan een nieuwe fase qua ontwikkeling, hetzij strategisch hetzij internationalisering.

Rol van Marktlink

Marktlink heeft de heer Van Musscher begeleid bij het zoek- en overnameproces. De rol van Marktlink lag hierbij ondermeer in het zoeken naar een geschikt bedrijf, het optuigen van een overnamestructuur, het voeren van de onderhandelingen en de begeleiding bij afronding.

Resultaat

De heer Van Musscher is aandeelhouder in en CEO van Netaspect Software BV geworden. De onderneming heeft hiermee 3 aandeelhouders: de gebroeders Clement (oprichters), ICT Venture (risicokapitaal) en Kees van Musscher. Netaspect is de leverancier van de volledig geïntegreerde verzekeringssoftwaresuite Certigo. Dit op Microsoft technologie gebaseerde platform biedt verzekeraars een moderne front-, mid- en backoffice-oplossing, waarmee onmiddellijk kan worden gereageerd op marktontwikkelingen. De onderneming staat aan de vooravond van een stevige expansie in Nederland en heeft behoefte aan verdere doorontwikkeling als organisatie met de ambitie om een top leverancier- van standaardsoftware te worden.

Quote

Met Marktlink als partner heb ik mijn MBI-project gerealiseerd. Zonder deze specialist had ik dit resultaat niet behaald. Een specialist is onontbeerlijk om überhaupt een succesvolle introductie bij kandidaat-organisaties te realiseren, maar ook om een creatieve en voor alle partijen positieve structurering van een MBI-transactie uit te werken.