Kolsloot

Marktlink begeleidde de verkoop van Kolsloot Personeelsdiensten B.V., actief in de werving en selectie van hoger opgeleiden.


Klant

Kolsloot Personeelsdiensten B.V.

Wens

Kolsloot Personeelsdiensten B.V. (www.kolsloot.nl) is gespecialiseerd in het detacheren,werven en selecteren van goed opgeleide en ervaren krachten voor de volkshuisvesting, ruimtelijke ordening en wonen en zorg. Woningcorporaties, gemeenten en vastgoedinstellingen zijn de belangrijkste opdrachtgevers. De oud eigenaren, de heer  en mevrouw H. Kolsloot, wilden mede gezien hun leeftijd terugtreden uit de onderneming. Er was echter binnen de familie en het bedrijf geen goede opvolging beschikbaar. De heer en mevrouw Kolsloot hebben derhalve besloten dat zij de onderneming wilden verkopen.

Rol van Marktlink

Marktlink heeft Kolsoot begeleid bij het zoeken van een geschikte partner en heeft daartoe een informatiememorandum en een waardebepaling van de onderneming opgesteld. Vervolgens heeft Marktlink de onderhandelingen met de koper gevoerd en de overdracht bij de notaris begeleid.

Resultaat

Kolsloot is verkocht aan Kadmos Beheer B.V. te Oosterbeek. De wens van verkoper was om het bedrijf over te dragen aan een branchegenoot , maar wel zelfstandig te laten voortbestaan, zonder te worden geïntegreerd in een groter geheel. Dit is met de verkoop aan Kadmos gerealiseerd.