Payroll Select neemt activiteiten FairFlex Onderwijs over

Payroll Select Nederland B.V. koopt activiteiten van FairFlex Onderwijs. Marktlink Fusies & Overnames B.V. begeleidde Payroll Select Nederland B.V. bij de aankoop van de activiteiten van FairFlex Onderwijs.

Klant

Payroll Select is gespecialiseerd in payrolldiensten voor werkgevers en arbeidsmarktintermediairs. Zij werkt voor een toenemend aantal opdrachtgevers door heel Nederland, variërend van klein MKB tot grote ondernemingen.
FairFlex was tot 1 december 2013 actief op het gebied van bemiddeling en payrollen van onderwijzend en onderwijsondersteunend personeel alsmede overig personeel in het Primair Onderwijs, Voortgezet Onderwijs en Middelbaar Beroepsonderwijs. Per 1 januari 2014 heeft Payroll Select alle activiteiten van FairFlex overgenomen.

Wens

Binnen de onderwijssector neemt de vraag naar payrolling al enige tijd toe. Voor Payroll Select een interessante sector waarin ze graag marktaandeel wilden winnen. Daarom was het voor Payroll Select interessant om te kijken of ze de activiteiten van het te koop staande FairFlex konden overnemen. Zo konden zij zorgen voor continuïteit van de dienstverlening bij de bestaande opdrachtgevers binnen de onderwijssector en direct ook nieuwe opdrachtgevers een kwalitatieve en concurrerende dienstverlening aanbieden.

Rol van Marktlink

Marktlink heeft Payroll Select in deze transactie begeleid in de onderhandelingen en het opstellen van de contracten.

Resultaat

De activiteiten van FairFlex Onderwijs zijn ondergebracht bij Payroll Select Nederland B.V.

Quote

Rick Simons; Marktlink is een professionele partner die ons tijdens dit traject zorgvuldig heeft begeleid en van goed advies heeft voorzien. Dit heeft in korte tijd tot een succesvolle aankoop geleid.