R. Veenendaal en E. van de Vrugt

De heren Veenendaal en van de Vrugt zijn door Marktlink begeleid met de MBO van TCPM, een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau.


Klant

De heren Rudie Veenendaal en Erik van de Vrugt

Wens

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau. De activiteiten bestaan uit het aannemen en uitvoeren van engineeringprojecten, het geven van advies op het gebied van veiligheid; optimalisatie en projectmanagement en ten slotte uit het detacheren van hoog opgeleide technische specialisten. De wens is een onderneming als TCPM verder te ontwikkelen als volgende stap in de carrière bij TCPM in combinatie met het geambieerde zelfstandig ondernemerschap.

Rol van Marktlink

Inhoudelijk (opstellen waardering, financieringsaanvraag, contracten) en bemiddelend (begeleiding onderhandeling, processturend).

Resultaat

TCPM is op 11 juli 2008 gekocht door de heren Veenendaal en Van de Vrugt voor ieder 50 procent.

Quote

"Het meest markante aan de samenwerking met Marktlink was de betrokkenheid van het team van Marktlink om die inzet te leveren die nodig was om de deal rond te krijgen. Daarnaast hebben wij als zeer prettig ervaren de deskundigheid waarmee het MBO-proces als zodanig is opgezet en gaande het proces op omstandigheden is gestuurd/gehandeld om de aankoop te realiseren. Dit met als doel het bereiken van een maximaal (financieel) haalbaar resultaat."

Marktlink