Share IT Services B.V.

Marktlink heeft de heer de Kruijff begeleid bij de verkoop van Share IT Services B.V. aan het beursgenoteerde detacheringsbedrjif De Nederlanden Compagnie N.V.


Klant

Share IT Services B.V.

Wens

De huidige directeur, de heer De Kruijf, heeft besloten aansluiting te zoeken bij een grotere partij. Enerzijds vanwege de consolidatie in de detacheringmarkt. Een tweede belangrijke overweging is om continuïteit te kunnen bieden aan klanten en medewerkers. De heer De Kruijf wil zijn kwaliteiten blijven inzetten voor de continuering van Share IT binnen een groter verband.

Rol van Marktlink

Marktlink heeft Share IT begeleid bij het zoeken van een geschikte partner en heeft daartoe een informatiememorandum en een waardebepaling van de onderneming opgesteld. Vervolgens heeft Marktlink de onderhandelingen met de koper gevoerd en de overdracht bij de notaris begeleid.

Resultaat

Share IT Services B.V. is verkocht aan het beursgenoteerde detacheringsbedrijf De Nederlanden Compagnie N.V. (DNC).

Share IT geeft verdere invulling aan de activiteiten van DNC op het gebied van ICT development. Daarnaast is de propositie in belangrijke mate complementair aan en versterkt het dienstenpakket van de overige deelnemingen van DNC ICT.

Quote

"Het is een club die bruggen bouwt tussen verkoper en koper en met creatieve oplossingen komt. Daarnaast biedt Marktlink gebundelde expertise, inclusief juridische kennis.”