The Talent Factory 2

Marktlink begeleidde de heer Kist met de aankoop van een minderheidsbelang in The Talent Factory B.V., een callcenter en fieldmarketing bedrijf.


Klant

Alexander Kist, voormalig werkmaatschappijdirecteur binnen Getronics PinkRoccade.

Wens

De heer Kist was op zoek naar een bedrijf dat zich bij voorkeur richt op projecten of detachering (“urenbusiness") . Het bedrijf moest een procesgestuurd karakter hebben, waarin kwaliteitsmanagementmethoden toegevoegde waarde kunnen hebben. De voorkeur gaat uit naar business to business, in de private sector, waarbij het contact met de eindgebruiker belangrijk is.

Zijn wens ging uit naar een gezond bedrijf met verbeterpotentieel, eventueel met internationale aspiraties.

Rol van Marktlink

Marktlink heeft de heer Kist begeleid in het zoekproces naar een geschikte onderneming. In dat kader heeft de heer Kist ook zelf TTF aangedragen. Dit heeft erin geresulteerd dat een deelbelang in TTF is aangekocht. Marktlink heeft de onderhandelingen gevoerd voor de uitkoop van de oud–aandeelhouder en de overeenkomsten met de blijvende aandeelhouders. Tevens is de financiering verzorgd.

Resultaat

De heer Kist heeft een 29,7% belang gekocht in TTF, een zeer snel groeiend callcenter en fieldmarketing bedrijf in Rotterdam.

Quote

Bij Marktlink is expertise op het gebied van bedrijfsovernames de fundering van de relatie. De toegevoegde waarde zit ‘m erin dat ze die expertise hebben kunnen toepassen op de mensen, zowel op mij als op de "wederpartij"