Upmedia Group B.V.

Marktlink heeft de MBO van de Upmedia Group B.V. begeleid. Upmedia helpt adverteerders om het maximale uit hun reclame te halen en verzorgt de verkoop van advertentieruimte voor diverse uitgevers.


Klant

Upmedia Group B.V. houdstermaatschappij van Upmedia B.V.

Wens

Upmedia B.V. (www.upmedia.nl) is in 17 jaar uitgegroeid tot een succesvolle onderneming die zich bezighoudt met het creëren van extra omzet- en communicatiekansen voor uitgevers en adverteerders. De directeur van Upmedia, de heer Keeven, wilde graag de zeggenschap over Upmedia verkrijgen om zijn ondernemersdroom waar te maken. Daarnaast wilde de grootaandeelhouder van de Upmedia Group, de heer Van Stijn, zijn volledige aandacht richten op andere activiteiten.

Rol van Marktlink

De rol van Marktlink was inhoudelijk (opstellen informatiememorandum, waardebepaling, onderhandelen, opstellen contracten), bemiddelend (bij elkaar brengen van partijen) en begeleidend (notaris).

Resultaat

De MBO bij Upmedia is naar tevredenheid van alle partijen afgerond.

Quote

"De begeleiding van Marktlink was strak en professioneel. Door hun anticiperende vermogen en creativiteit werd er een optimaal resultaat voor iedereen bereikt."