Van Dam Bodegraven

In 2008 heeft Marktlink de heer Bakker Schut begeleid met de aankoop van van Dam Bodegraven B.V., een producent van schoonmaakmiddelen.

Klant

De heer Marc Bakker Schut

Wens

De heer Bakker Schut was na jarenlang wereldwijd functies voor Heineken te hebben bekleed op zoek naar een onderneming ter overname waarin hij zijn kennis en door de jaren opgebouwde ervaring kan inzetten. De voorkeur ging uit naar een productie onderneming met enige omvang waarbij de producten hun afzet vinden in het retailkanaal.

Rol van Marktlink

Marktlink heeft de heer Bakker Schut begeleid bij het zoeken naar een geschikte onderneming. Vervolgens heeft Marktlink de onderhandelingen met Van Dam begeleid, de overeenkomsten opgesteld en bemiddeld bij het verkrijgen van de financiering voor de koper.

Resultaat

De heer Bakker Schut heeft  Van Dam Bodegraven B.V. overgenomen. Van Dam is een producent van schoonmaakmiddelen, zowel private label als onder eigen merk (Piek / Damol). De oud-eigenaar, de heer R. Mouw , blijft als medeaandeelhouder de komende jaren betrokken bij de onderneming.

Quote

“Samen de koop voorbereiden en afronden betekent volledig vertrouwen schenken in je adviseur, die daarmee eigenlijk meer een rol als partner heeft, dan als adviseur”.