Vos Projekt Inrichting strategisch verkocht aan Roodbeen uit Nijkerk

Marktlink Fusies & Overnames B.V. heeft de heer en mevrouw Vos van Vos Projektinrichting B.V. uit Harderwijk begeleid bij de verkoop van de onderneming aan Roodbeen uit Nijkerk.

Klant

Vos Projekt Inrichting is de afgelopen 35 jaar uitgegroeid tot een gerespecteerde speler in de projectinrichting van bedrijven en instellingen. De onderneming is een van de grootste spelers in de inrichting van recreatie en bungalowparken in het midden en hogere segment, en is actief in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Naast de recreatiemarkt heeft Vos Projekt Inrichting een klantenportefeuille met bedrijven en instellingen binnen de commerciële-, zorg-, onderwijs- en overheidssector.

Wens

Oprichters en eigenaren Hans en Loes Vos hebben het bedrijf in 35 jaar gebracht tot waar het nu staat. Vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd hebben de heer en mevrouw Vos aan Marktlink gevraagd hen te begeleiden bij het vinden van een geschikte koper om de continuïteit van het bedrijf te waarborgen.

Rol van Marktlink

Marktlink heeft de heer en mevrouw Vos begeleid in het gehele proces van het opstellen van het informatiememorandum, het zoeken van geschikte partijen, het onderhandelen met geïnteresseerde partijen, het opstellen van de  transactiedocumentatie en het werken naar een succesvolle transactie.

Resultaat

De heer en mevrouw Vos hebben de geschikte strategische koper gevonden in kantoorinrichter Roodbeen uit Nijkerk. Roodbeen focust zich hoofdzakelijk op kantoor inrichting, waarbij het ondernemingen hierin ook van advies voorziet. Gezien de vooral aanvullende activiteiten bleek dit een perfecte match voor beide partijen.

Quote

“Marktlink heeft ons tijdens het gehele traject op een prettige en vasthoudende manier begeleid. Ze hebben de markt goed voor ons in kaart gebracht, wat er tot geleid heeft dat wij de juiste strategische koper voor ons bedrijf hebben gevonden. Het leuke is dat de koper zelfs uit de regio komt. Het zijn professionals die niet opgeven totdat het gewenste resultaat bereikt is.”