Recensies

Lees hier hoe klanten van Marktlink Fusies & Overnames onze dienstverlening en behaalde resultaten beoordelen. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een recensie achter te laten.

"De goede begeleiding van Marktlink was essentieel."

In mijn geval in een rare niche markt en aan een buitenlandse koper. De goede begeleiding en intensieve bemoeienis door Marktlink waren essentieel. Hun volharding ook trouwens. Ik ben tijdens het proces de mannen niet alleen zeer gaan waarderen, maar ook diep gaan vertrouwen. Toen ik in de belangrijke afsluitende fase wekenlang ernstig ziek en volledig uit de running was, kon ik het project helemaal aan hen overlaten. De verkoop werd zonder vertraging afgerond.

Paul Verspoor | Sitmae Reach Services


"Hetgeen ik heb ervaren is een uitstekende communicatie met vakmensen."

Vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot aan de handtekening bij closing heb ik ervaren hoe op een professionele en prettige manier de belangen van AGM zijn behartigd.

Robert Olsthoorn | AGM


"De voortvarende aanpak van Marktlink leidde tot een mooie deal tussen Sellon en Luitec."

Wij kijken terug op een succesvol traject.

Wim van Steenis | Sellon B.V.


"De juiste adviezen dragen bij aan een goede toekomst voor ons bedrijf."

De juiste adviezen en steun van Marktlink in het traject en bij het zoeken van een geschikte partij, dragen bij aan een kleurrijke toekomst van ons bedrijf.

Henry de Vreede | Lease Express


"Marktlink heeft ons goed geholpen, ze waren alert tijdens het proces."

Marktlink Fusies & Overnames heeft ons goed geholpen, ze waren alert tijdens het hele proces, ook op de onvermijdelijke taaie momenten. Naast het vinden van de juiste match konden ze ook een goede bemiddelende rol aannemen, zodat bij het onderhandelen schade werd voorkomen. Marktlink Fusies & Overnames heeft een leuke, scherpe kijk op fusies en de markt in het algemeen, in elk geval goed om eens met ze te praten.

Gijs van den Boom en Lodewijk van der Meer | Acato B.V.


"Met Marktlink is de juiste weg gevonden om de volgende stap in te gaan."

Redenen; de aanhoudende crisis, de wijzigingen t.a.v. bancaire mogelijkheden alsook het feit dat veel ondernemers ‘op bedrijven zaten’ die op dat moment niet de interessantste multiples zouden brengen… Men ‘wachtte dus liever nog even’. Uiteindelijk is ook de acquisitie van een bedrijf net zoals het acquireren van een nieuwe prospect. Een combinatie van doorzettingsvermogen en het inzetten van de juiste tools. In deze is Marktlink Fusies & Overnames van grote waarde gebleken de transactie uiteindelijk te hebben kunnen bewerkstelligen. Net zoals bij elk ‘gevecht om de klant’ zijn er ook diverse interne hobbels genomen waarbij we telkenmale met Marktlink Fusies & Overnames de juiste weg konden vinden om de volgende stap in te gaan en uiteindelijk de deal af te ronden.

Ton Rosendaal, Ruud Alblas en Roel Semmelink


"Op het moment dat we in gesprek kwamen, heb ik veel steun gehad aan Marktlink."

Samen met Marktlink Fusies & Overnames hebben we veel tijd gestoken in het vinden van bedrijven die aansloten bij mijn zoekprofiel. Dit is een tijdrovend proces zowel voor mezelf als voor Marktlink Fusies & Overnames. Op het moment dat we in gesprek kwamen met Falkom heb ik veel steun gehad aan Marktlink. Vanuit hun professionaliteit kunnen ze snel en vakkundig het proces van eerste contact tot en met overdracht begeleiden en ondersteunen.

Evert van de Glind | Falkom Kranen B.V.


"Marktlink heeft ons tijdens het gehele traject op een prettige manier begeleid."

Ze hebben de markt goed voor ons in kaart gebracht, wat er tot geleid heeft dat wij de juiste strategische koper voor ons bedrijf hebben gevonden. Het leuke is dat de koper zelfs uit de regio komt. Het zijn professionals die niet opgeven totdat het gewenste resultaat bereikt is.

Hans en Loes Vos | Vos Projektinrichting B.V.


"Bij het uitspreken van mijn ondernemersambities stelde Marktlink al de juiste vragen."

Hoe dichter we bij de deal kwamen hoe beter mijn besluit bleek om uiteindelijk voor een professionele partij als Marktlink te kiezen. Dit omdat de complexiteit van een dergelijke deal vooraf moeilijk in te schatten is.

Peter van der Zwaan | Lemmens Metaalbewerking


"Marktlink heeft ons perfect begeleid bij de overname."

In onze niche markt weegt vakmanschap zeer zwaar. Onze langetermijnstrategie is om door bundeling van vakmanschap en landelijke dekking de veelal landelijk opererende klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Deze overname gaat hier in het geo-vakgebied voor zorgen.

Fred Janssen | FACTO GEO


"Marktlink heeft bewezen als een bekwame partner."

De belangrijkste criteria voor het selecteren van een overnamepartner waren erkenning van onze zorgvuldig opgebouwde reputatie en een overtuigd geloof in het bestaansrecht van een niche merk dat met liefde en passie is opgebouwd. Aan die eisen wilden we geen concessies doen, waardoor het mede vanwege onze sterk internationaal georiënteerde bedrijfsvoering niet eenvoudig zou worden om een geschikte partner te vinden. Marktlink Fusies & Overnames zag dit allesbehalve als een obstakel maar als een bijzonder interessante uitdaging. Met enthousiasme hebben ze de opdracht aanvaard waarna een intensieve en interessante tijd begon. Gaandeweg het proces werd duidelijk dat het verkopen van een bedrijf om zeer gespecialiseerde kennis vraagt. Marktlink Fusies & Overnames heeft zich hierbij bewezen als een bekwame partner die ons op een deskundige, plezierige en succesvolle manier door het hele traject geloodst heeft.

Authentic Models Inc.


"Mijn bedrijf laat ik na een goede overdrachtsperiode in goede handen achter."

Hier wil ik mij de komende maanden dan ook op richten. Ik ben op de zaak aanwezig om hier zorg voor te dragen. Hoe ik daarna precies invulling ga geven aan mijn passie moet ik nog bekijken.

Ton van Leeuwen | Ton van Leeuwen Snijwerken B.V.


Bedrijf verkopen of bedrijf kopen via Marktlink Fusies en Overnames

Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen? Dit is vaak een eenmalige operatie met een aanzienlijke impact. De verkoop vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Niet alleen op financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak, maar ook als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces. Marktlink Fusies & Overnames helpt u hier graag van A tot Z bij. Met vele honderden verkooptransacties en 20 jaar ervaring kennen wij als geen ander alle haken, ogen en hobbels die u tegen kunt komen bij de verkoop van uw bedrijf. Maar wij kennen ook de succesfactoren waarmee we het beste resultaat weten te realiseren bij de overname van een bedrijf. Doe de test en ontdek of uw bedrijf klaar is voor verkoop.

Bedrijf kopen

Bedrijf kopen? Of zoekt u een onderneming waarin u een deel van uw vermogen kunt investeren? Indien uw autonome groei stagneert of niet voldoende is, kunt u uw doelstellingen behalen middels het kopen van een andere onderneming. Samen met u bepalen en concretiseren wij uw acquisitiestrategie. In welke markt(en) moet de beoogde onderneming actief zijn, welke structuur en dynamiek kent de sector, wat is de beoogde omvang van het bedrijf, welke cultuur past goed? Samen met u maken wij van Marktlink Fusies & Overnames een zoekprofiel waarmee we aan de slag gaan, waarbij wij u informeren en adviseren over bedrijven die te koop staan.

Marktlink Fusies & Overnames

Marktlink Fusies & Overnames is in 1996 opgericht en werkt landelijk vanuit de vestigingen Amsterdam, Deventer, Gouda en 's-Hertogenbosch. De partners en projectleiders van ons bedrijf hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij fusies, overnames, waardebepalingen, buy in- en buy out-trajecten in vele branches. Als specialist begeleiden wij op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Wij opereren zowel voor verkopers als kopers in de markt waarvoor het gehele traject van eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Daarnaast treden we op als adviseur voor waardebepalingen en financieringen.

Fusies en overnames

Marktlink Fusies & Overnames begeleidt ondernemers bij fusies, overnames, waarderingen, financieringen, herstructureringen, opvolgingsvraagstukken en conflictbemiddeling. Onze klanten zochten onder meer op: