MSc. Anna Jochems Consultant

Anna Jochems

Achtergrond & ervaring

 • Marktlink (sinds 2015)
 • Daarvoor Financial Trainee bij de Rijksoverheid (2013)
 • Consultant bij SASconsult (2012)
 • Afgestudeerd MSc International Economics and Business - International Management (Universiteit Utrecht)

Over Anna

Anna studeerde International Economics and Business aan de Universiteit Utrecht. Zij studeerde af bij Prof. Hans Schenk, die veel studies heeft gedaan naar fusies en overnames. Daar is haar belangstelling voor dit vak gewekt. Aansluitend startte zij als consultant bij een bureau gespecialiseerd in Risico Management, en vervolgde haar carrière als Financial Trainee bij de Rijksoverheid. Het contact met ondernemers vanuit haar rol bij het Ministerie van Economische Zaken beviel haar zo, dat zij besloot om na het beëindigen van haar traineeship terug te keren naar het bedrijfsleven.

Anna’s link met Marktlink

“Afkomstig uit een ambitieuze familie heb ik ondernemerschap van dichtbij ervaren. De mentaliteit, het doorzettingsvermogen en het harde werken is me met de paplepel ingegoten. En er waren gelukkig veel hoogtepunten. Ook in ons gezin werd een bedrijf opgebouwd en verkocht. Ondernemers begeleiden in deze spannende trajecten is een fantastische uitdaging. De zakelijke kanten, de emotie en de continuïteitsvraag boeien mij zeer. De kans die ik bij Marktlink krijg om mijzelf te ontwikkelen tot specialist over de gehele breedte van fusies en overnames vind ik geweldig. Mijn kennis en ervaring wil ik inzetten om van toegevoegde waarde te zijn voor onze klanten. Ik ben er trots op dit samen te kunnen doen met gedreven collega’s”.

E-mailadres: a.jochems@marktlink.nl

Nieuws | Nieuwsberichten door: Anna Jochems

 • Op dit moment zijn er geen nieuwsberichten.

Marktlink Amsterdam

Marktlink Amsterdam

LinkedIn | Skills

 • Management
 • Teamwork
 • International Economics
 • Sports
 • Public Speaking
 • Statistics
 • Mathematics
 • Economic Geography
 • Consulting

Bedrijf verkopen of bedrijf kopen via Marktlink Fusies en Overnames

Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen? Dit is vaak een eenmalige operatie met een aanzienlijke impact. De verkoop vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Niet alleen op financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak, maar ook als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces. Marktlink Fusies & Overnames helpt u hier graag van A tot Z bij. Met vele honderden verkooptransacties en 20 jaar ervaring kennen wij als geen ander alle haken, ogen en hobbels die u tegen kunt komen bij de verkoop van uw bedrijf. Maar wij kennen ook de succesfactoren waarmee we het beste resultaat weten te realiseren bij de overname van een bedrijf. Doe de test en ontdek of uw bedrijf klaar is voor verkoop.

Bedrijf kopen

Bedrijf kopen? Of zoekt u een onderneming waarin u een deel van uw vermogen kunt investeren? Indien uw autonome groei stagneert of niet voldoende is, kunt u uw doelstellingen behalen middels het kopen van een andere onderneming. Samen met u bepalen en concretiseren wij uw acquisitiestrategie. In welke markt(en) moet de beoogde onderneming actief zijn, welke structuur en dynamiek kent de sector, wat is de beoogde omvang van het bedrijf, welke cultuur past goed? Samen met u maken wij van Marktlink Fusies & Overnames een zoekprofiel waarmee we aan de slag gaan, waarbij wij u informeren en adviseren over bedrijven die te koop staan.

Marktlink Fusies & Overnames

Marktlink Fusies & Overnames is in 1996 opgericht en werkt landelijk vanuit de vestigingen Amsterdam, Deventer, Gouda en 's-Hertogenbosch. De partners en projectleiders van ons bedrijf hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij fusies, overnames, waardebepalingen, buy in- en buy out-trajecten in vele branches. Als specialist begeleiden wij op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Wij opereren zowel voor verkopers als kopers in de markt waarvoor het gehele traject van eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Daarnaast treden we op als adviseur voor waardebepalingen en financieringen.

Fusies en overnames

Marktlink Fusies & Overnames begeleidt ondernemers bij fusies, overnames, waarderingen, financieringen, herstructureringen, opvolgingsvraagstukken en conflictbemiddeling. Onze klanten zochten onder meer op: