mr. drs. Bart Steenmeijer Manager

Bart Steenmeijer mr. drs. Marktlink

Achtergrond & ervaring

  • Marktlink (sinds 2012)
  • Bedrijfskunde met specialisatie strategie, Nederlands recht met specialisatie ondernemingsrecht, beide aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

Over Bart

In het voorjaar van 2012 startte Bart als consultant bij Marktlink. Met veel genoegen heeft hij de afgelopen jaren bijgedragen aan verschillende aan- en verkooptrajecten.

Barts link met Marktlink

Tijdens zijn studies raakte Bart steeds meer geïnteresseerd in het fusie- en overnamevak. Hij besloot zelfs zijn rechtenscriptie over dit onderwerp te schrijven. “Door zijn positie als een van de meest prominente overnamespecialisten in het MKB was mijn keuze voor Marktlink snel gemaakt. Zowel door de inhoud van het vak als door het team van collega’s ben ik nog steeds erg blij dat ik bij Marktlink ben gaan werken. Met name de veelzijdigheid van dit vak spreekt mij aan: Het is een combinatie van commerciële, financiële, juridische en sociale aspecten, wat het vak zowel interessant als uitdagend maakt.  Daar komt bij dat een fusie of overname een van de belangrijkste momenten uit het ondernemerschap betreft. Het geeft dan ook veel voldoening om ondernemers in dit proces bij te staan”.

E-mailadres: b.steenmeijer@marktlink.nl

Bedrijf verkopen of bedrijf kopen via Marktlink Fusies en Overnames

Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen? Dit is vaak een eenmalige operatie met een aanzienlijke impact. De verkoop vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Niet alleen op financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak, maar ook als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces. Marktlink Fusies & Overnames helpt u hier graag van A tot Z bij. Met vele honderden verkooptransacties en 20 jaar ervaring kennen wij als geen ander alle haken, ogen en hobbels die u tegen kunt komen bij de verkoop van uw bedrijf. Maar wij kennen ook de succesfactoren waarmee we het beste resultaat weten te realiseren bij de overname van een bedrijf. Doe de test en ontdek of uw bedrijf klaar is voor verkoop.

Bedrijf kopen

Bedrijf kopen? Of zoekt u een onderneming waarin u een deel van uw vermogen kunt investeren? Indien uw autonome groei stagneert of niet voldoende is, kunt u uw doelstellingen behalen middels het kopen van een andere onderneming. Samen met u bepalen en concretiseren wij uw acquisitiestrategie. In welke markt(en) moet de beoogde onderneming actief zijn, welke structuur en dynamiek kent de sector, wat is de beoogde omvang van het bedrijf, welke cultuur past goed? Samen met u maken wij van Marktlink Fusies & Overnames een zoekprofiel waarmee we aan de slag gaan, waarbij wij u informeren en adviseren over bedrijven die te koop staan.

Marktlink Fusies & Overnames

Marktlink Fusies & Overnames is in 1996 opgericht en werkt landelijk vanuit de vestigingen Amsterdam, Deventer, Gouda en 's-Hertogenbosch. De partners en projectleiders van ons bedrijf hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij fusies, overnames, waardebepalingen, buy in- en buy out-trajecten in vele branches. Als specialist begeleiden wij op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Wij opereren zowel voor verkopers als kopers in de markt waarvoor het gehele traject van eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Daarnaast treden we op als adviseur voor waardebepalingen en financieringen.

Fusies en overnames

Marktlink Fusies & Overnames begeleidt ondernemers bij fusies, overnames, waarderingen, financieringen, herstructureringen, opvolgingsvraagstukken en conflictbemiddeling. Onze klanten zochten onder meer op: