Britt de Roode (online) Marketeer

Britt

Achtergrond & ervaring

 • Marktlink (sinds 2016)
 • Campagne marketeer bij Discus Netherlands
 • Project manager bij Giesbers Communicatie Groep
 • Campagne marketeer bij Coop Supermarkten

Over Britt

Britt volgde de opleiding Marketing & Communicatie Management aan het Schoevers College en breidde haar kennis verder uit door het volgen van de opleiding Business IT & Management aan de HAN in Arnhem. Bij Coop Supermarkten was ze werkzaam als campagne marketeer, waarna ze besloot na een aantal jaren de overstap te maken van klantzijde naar een retailcommunicatie bureau (Giesbers). Hier bleek helaas toch niet haar passie te liggen. Ze vond vervolgens een nieuwe uitdaging bij Discus Netherlands als Campagne marketeer. Eind 2016 besloot Britt de overstap te maken naar Marktlink.

Britts link met Marktlink

“Ik word van kleins af aan al omringd door het ondernemerschap, mijn ouders zijn echte ondernemers en hebben in de loop der jaren diverse winkels gehad. Mijn eerste werkgever, Coop, was een echte coöperatieve ondernemersorganisatie, wij ondersteunden de winkels op diverse gebieden, ik vanuit mijn discipline Marketing op zowel lokaal als centraal niveau. Mijn roots liggen bij de retail-en ondernemerswereld wat de keuze voor Marktlink makkelijk maakte. Als organisatie begeleiden wij onze klanten en ik draag hieraan graag een steentje bij. Ik hoop Marktlink met mijn kennis en ervaring naar een hoger niveau te brengen op marketinggebied”.

E-mailadres: b.deroode@marktlink.nl

Nieuws | Nieuwsberichten door: Britt de Roode

 • Op dit moment zijn er geen nieuwsberichten.

Marktlink Deventer

Marktlink vestiging Deventer

LinkedIn | Skills

 • Marketing & Communications
 • Online marketing (SEA&SEO)
 • Social media
 • Procesmanagement
 • Projectmanagement
 • Sales- buying
 • Relation management
 • (Usability & Interaction) Design
 • Photography

Bedrijf verkopen of bedrijf kopen via Marktlink Fusies en Overnames

Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen? Dit is vaak een eenmalige operatie met een aanzienlijke impact. De verkoop vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Niet alleen op financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak, maar ook als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces. Marktlink Fusies & Overnames helpt u hier graag van A tot Z bij. Met vele honderden verkooptransacties en 20 jaar ervaring kennen wij als geen ander alle haken, ogen en hobbels die u tegen kunt komen bij de verkoop van uw bedrijf. Maar wij kennen ook de succesfactoren waarmee we het beste resultaat weten te realiseren bij de overname van een bedrijf. Doe de test en ontdek of uw bedrijf klaar is voor verkoop.

Bedrijf kopen

Bedrijf kopen? Of zoekt u een onderneming waarin u een deel van uw vermogen kunt investeren? Indien uw autonome groei stagneert of niet voldoende is, kunt u uw doelstellingen behalen middels het kopen van een andere onderneming. Samen met u bepalen en concretiseren wij uw acquisitiestrategie. In welke markt(en) moet de beoogde onderneming actief zijn, welke structuur en dynamiek kent de sector, wat is de beoogde omvang van het bedrijf, welke cultuur past goed? Samen met u maken wij van Marktlink Fusies & Overnames een zoekprofiel waarmee we aan de slag gaan, waarbij wij u informeren en adviseren over bedrijven die te koop staan.

Marktlink Fusies & Overnames

Marktlink Fusies & Overnames is in 1996 opgericht en werkt landelijk vanuit de vestigingen Amsterdam, Deventer, Gouda en 's-Hertogenbosch. De partners en projectleiders van ons bedrijf hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij fusies, overnames, waardebepalingen, buy in- en buy out-trajecten in vele branches. Als specialist begeleiden wij op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Wij opereren zowel voor verkopers als kopers in de markt waarvoor het gehele traject van eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Daarnaast treden we op als adviseur voor waardebepalingen en financieringen.

Fusies en overnames

Marktlink Fusies & Overnames begeleidt ondernemers bij fusies, overnames, waarderingen, financieringen, herstructureringen, opvolgingsvraagstukken en conflictbemiddeling. Onze klanten zochten onder meer op: