Eelke Postma Consultant

Eelke Postma

Achtergrond & ervaring

  • Master Business Administration met de specialisatie Financial Management (MSc.)

 Over Eelke

Eelke heeft zijn Master Business Administration met de specialisatie Financial Management (MSc.) aan de Universiteit Twente in 2016 behaald. Hij is direct na zijn studie bij Marktlink Deventer in dienst getreden in de functie van consultant.

Eelke’s link met Marktlink

“Tijdens mijn studie heb ik ervoor gekozen mij verder te specialiseren op het gebied van finance, waardoor ik in aanraking ben gekomen met fusie- en overnamevraagstukken. Het analytische aspect in combinatie met het vooruitzicht om ondernemers te kunnen helpen bij het verkopen van hun onderneming sprak mij erg aan. In mijn huidige functie bij Marktlink ben ik tot de ontdekking gekomen dat er veel meer bij een fusie- en/of overnametraject komt kijken dan ik vooraf had kunnen vermoeden. Het vinden van een geschikte overnamekandidaat heeft meer voeten in aarde dan enkel de juiste transactiewaarde voor de verkopende partij te realiseren. In sommige gevallen is bijvoorbeeld een onderneming al voor meerdere generaties in het bezit van de familie waardoor het menselijke en emotionele aspect een belangrijke rol speelt, dit maakt ieder traject uniek.”

E-mailadres: e.postma@marktlink.nl

Nieuws | Nieuwsberichten door: Eelke Postma

  • Op dit moment zijn er geen nieuwsberichten.

Bedrijf verkopen of bedrijf kopen via Marktlink Fusies en Overnames

Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen? Dit is vaak een eenmalige operatie met een aanzienlijke impact. De verkoop vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Niet alleen op financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak, maar ook als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces. Marktlink Fusies & Overnames helpt u hier graag van A tot Z bij. Met vele honderden verkooptransacties en 20 jaar ervaring kennen wij als geen ander alle haken, ogen en hobbels die u tegen kunt komen bij de verkoop van uw bedrijf. Maar wij kennen ook de succesfactoren waarmee we het beste resultaat weten te realiseren bij de overname van een bedrijf. Doe de test en ontdek of uw bedrijf klaar is voor verkoop.

Bedrijf kopen

Bedrijf kopen? Of zoekt u een onderneming waarin u een deel van uw vermogen kunt investeren? Indien uw autonome groei stagneert of niet voldoende is, kunt u uw doelstellingen behalen middels het kopen van een andere onderneming. Samen met u bepalen en concretiseren wij uw acquisitiestrategie. In welke markt(en) moet de beoogde onderneming actief zijn, welke structuur en dynamiek kent de sector, wat is de beoogde omvang van het bedrijf, welke cultuur past goed? Samen met u maken wij van Marktlink Fusies & Overnames een zoekprofiel waarmee we aan de slag gaan, waarbij wij u informeren en adviseren over bedrijven die te koop staan.

Marktlink Fusies & Overnames

Marktlink Fusies & Overnames is in 1996 opgericht en werkt landelijk vanuit de vestigingen Amsterdam, Deventer, Gouda en 's-Hertogenbosch. De partners en projectleiders van ons bedrijf hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij fusies, overnames, waardebepalingen, buy in- en buy out-trajecten in vele branches. Als specialist begeleiden wij op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Wij opereren zowel voor verkopers als kopers in de markt waarvoor het gehele traject van eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Daarnaast treden we op als adviseur voor waardebepalingen en financieringen.

Fusies en overnames

Marktlink Fusies & Overnames begeleidt ondernemers bij fusies, overnames, waarderingen, financieringen, herstructureringen, opvolgingsvraagstukken en conflictbemiddeling. Onze klanten zochten onder meer op: