Esther Wolven HR-Specialist

Achtergrond & ervaring

  • Senior HR-medewerker, Achmea
  • HRM, (HBO)
  • Diverse cursussen op hr gebied
  • Makelaardij, SOM
  • Management assistent, Schoevers

Over Esther

Esther is een veelzijdige HR-specialist. Ze heeft een groot deel van haar carrière gewerkt bij een toonaangevende verzekeringsmaatschappij en is ook, naast haar opleiding, actief geweest in de makelaardij. Esther heeft naast haar HR-kennis ervaring en affiniteit met het organiseren van beurzen en evenementen en beschikt tevens over secretariële en administratieve vaardigheden. Esther is te omschrijven als een open, actief en oprecht persoon, rechtdoorzee en doelgericht.

Esther’s Link met Marktlink

“Na jaren werkzaam te zijn geweest in de verzekeringsbranche was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Het enthousiasme en de gedrevenheid van de collega’s bij Marktlink spreekt mij zeer aan. Het is altijd leuk om deel uit te maken van een winnend team. Ik wil graag mijn kennis en ervaring inzetten om op HR-vlak zaken verder te optimaliseren, te ontwikkelen en de verbinding te creëren.”

E-mailadres: e.wolven@marktlink.nl

Nieuws | Nieuwsberichten door: Esther Wolven

  • Op dit moment zijn er geen nieuwsberichten.

Bedrijf verkopen of bedrijf kopen via Marktlink Fusies en Overnames

Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen? Dit is vaak een eenmalige operatie met een aanzienlijke impact. De verkoop vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Niet alleen op financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak, maar ook als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces. Marktlink Fusies & Overnames helpt u hier graag van A tot Z bij. Met vele honderden verkooptransacties en 20 jaar ervaring kennen wij als geen ander alle haken, ogen en hobbels die u tegen kunt komen bij de verkoop van uw bedrijf. Maar wij kennen ook de succesfactoren waarmee we het beste resultaat weten te realiseren bij de overname van een bedrijf. Doe de test en ontdek of uw bedrijf klaar is voor verkoop.

Bedrijf kopen

Bedrijf kopen? Of zoekt u een onderneming waarin u een deel van uw vermogen kunt investeren? Indien uw autonome groei stagneert of niet voldoende is, kunt u uw doelstellingen behalen middels het kopen van een andere onderneming. Samen met u bepalen en concretiseren wij uw acquisitiestrategie. In welke markt(en) moet de beoogde onderneming actief zijn, welke structuur en dynamiek kent de sector, wat is de beoogde omvang van het bedrijf, welke cultuur past goed? Samen met u maken wij van Marktlink Fusies & Overnames een zoekprofiel waarmee we aan de slag gaan, waarbij wij u informeren en adviseren over bedrijven die te koop staan.

Marktlink Fusies & Overnames

Marktlink Fusies & Overnames is in 1996 opgericht en werkt landelijk vanuit de vestigingen Amsterdam, Deventer, Gouda en 's-Hertogenbosch. De partners en projectleiders van ons bedrijf hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij fusies, overnames, waardebepalingen, buy in- en buy out-trajecten in vele branches. Als specialist begeleiden wij op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Wij opereren zowel voor verkopers als kopers in de markt waarvoor het gehele traject van eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Daarnaast treden we op als adviseur voor waardebepalingen en financieringen.

Fusies en overnames

Marktlink Fusies & Overnames begeleidt ondernemers bij fusies, overnames, waarderingen, financieringen, herstructureringen, opvolgingsvraagstukken en conflictbemiddeling. Onze klanten zochten onder meer op: