Ferry Nahon Partner

Ferry Nahon Marktlink

Achtergrond & ervaring

  • Marktlink (sinds 2000)
  • Daarvoor werkzaam bij ABN AMRO Bank in verschillende functies, zoals Accountmanager, Adviseur complexe- en overnamefinancieringen en Directeur Zaken.

Over Ferry

Na een studie aan de HEAO trad Ferry Nahon in 1991 in dienst van ABN AMRO. De eerste jaren stonden in het teken van vele studies, opleidingen en workshops. Hierna volgden functies in het zakelijk accountmanagement, waarna Ferry in 1995 voor het eerst in aanraking kwam met fusie en overnames in het midden en kleinbedrijf. In eerste instantie met name aan de financieringskant en later ook aan de investerings- en bemiddelingskant. Hier ontstond de liefde voor het overname vak.

In zijn laatste jaren bij ABN AMRO leerde Ferry Marktlink kennen. Op dat moment werkten er zes mensen bij Marktlink. Na een aantal jaren van een zakelijke samenwerking kocht hij zich in 2000 in als partner. De jaren die volgden stonden in het teken groei en professionaliseren van de organisatie naast het sluiten van vele deals. Achteraf waren de beginjaren van het ondernemerschap natuurlijk de mooiste, het pionieren, het selecteren, aannemen en opleiden van mensen, het opbouwen en uitbouwen van netwerken, het neerzetten van de merknaam. Inmiddels staat er een organisatie met circa 40 mensen. Maar wat blijft is het ondernemerschap.

Als respectievelijk manager en partner is Ferry betrokken geweest bij vele tientallen aan- en verkooptransacties: van groot tot klein en in bijna alle branches. Desondanks is elke overname weer uniek, dat is juist wat Ferry zo aanspreekt.

Ferry’s link met Marktlink

De emotie van de ondernemer en zijn achterban, de hectiek van het proces, het oplossen van mogelijke problemen waar je altijd tegen aanloopt in dit soort processen, de creativiteit die nodig is om tot een deal te komen zijn zaken die Ferry aanspreken. Dit is ook de reden dat Ferry het allerliefst bezig is met het ondersteunen van ondernemers bij overnames.

Als partner is Ferry natuurlijk ondernemer, maar vooral ook projectleider die het liefst dagelijks ondernemers ondersteunt in vraagstukken rond om verkoop dan wel aankoop van bedrijven, management buy-out, management buy-in en ook het uit elkaar gaan van meerdere aandeelhouders.

E-mailadres: f.nahon@marktlink.nl

Bedrijf verkopen of bedrijf kopen via Marktlink Fusies en Overnames

Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen? Dit is vaak een eenmalige operatie met een aanzienlijke impact. De verkoop vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Niet alleen op financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak, maar ook als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces. Marktlink Fusies & Overnames helpt u hier graag van A tot Z bij. Met vele honderden verkooptransacties en 20 jaar ervaring kennen wij als geen ander alle haken, ogen en hobbels die u tegen kunt komen bij de verkoop van uw bedrijf. Maar wij kennen ook de succesfactoren waarmee we het beste resultaat weten te realiseren bij de overname van een bedrijf. Doe de test en ontdek of uw bedrijf klaar is voor verkoop.

Bedrijf kopen

Bedrijf kopen? Of zoekt u een onderneming waarin u een deel van uw vermogen kunt investeren? Indien uw autonome groei stagneert of niet voldoende is, kunt u uw doelstellingen behalen middels het kopen van een andere onderneming. Samen met u bepalen en concretiseren wij uw acquisitiestrategie. In welke markt(en) moet de beoogde onderneming actief zijn, welke structuur en dynamiek kent de sector, wat is de beoogde omvang van het bedrijf, welke cultuur past goed? Samen met u maken wij van Marktlink Fusies & Overnames een zoekprofiel waarmee we aan de slag gaan, waarbij wij u informeren en adviseren over bedrijven die te koop staan.

Marktlink Fusies & Overnames

Marktlink Fusies & Overnames is in 1996 opgericht en werkt landelijk vanuit de vestigingen Amsterdam, Deventer, Gouda en 's-Hertogenbosch. De partners en projectleiders van ons bedrijf hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij fusies, overnames, waardebepalingen, buy in- en buy out-trajecten in vele branches. Als specialist begeleiden wij op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Wij opereren zowel voor verkopers als kopers in de markt waarvoor het gehele traject van eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Daarnaast treden we op als adviseur voor waardebepalingen en financieringen.

Fusies en overnames

Marktlink Fusies & Overnames begeleidt ondernemers bij fusies, overnames, waarderingen, financieringen, herstructureringen, opvolgingsvraagstukken en conflictbemiddeling. Onze klanten zochten onder meer op: