Jan Dijkmans Manager

Jan Dijkmans Marktlink

Achtergrond & ervaring

  • Marktlink (sinds 2010)
  • Bedrijfskunde, richting Financial Management (Business Universiteit Nyenrode, 2009)
  • Management, Economie & Recht (Fontys Hogescholen Eindhoven, 2008)

Over Jan

Na zijn HEAO-studie te Eindhoven en Financial Management aan de Business Universiteit Nyenrode is Jan sinds eind 2009 als consultant werkzaam voor Marktlink. In korte tijd heeft hij vele tientallen bedrijven gezien en transacties afgerond in diverse sectoren: van ICT tot machineproducenten, van Healthcare tot agrarisch. In 2014 heeft Jan de opleiding Business Valuation aan de Erasmus Universiteit afgerond.

Jans link met Marktlink:

“Mijn eerste ervaring in de wereld van fusies & overnames was al in 2004. Dat jaar verkochten mijn ouders hun familiebedrijf aan een collega in de markt. Meerdere avonden van discussie, spanning en onzekerheid aan de keukentafel gingen daar aan vooraf. De hoofdzaken van toen herken ik vandaag de dag ook in mijn werk bij Marktlink. Hoewel elk traject herkenbare elementen heeft, is juist het maatwerk per traject wat me intrigeert. Binnen Marktlink bestaat er veel vrijheid om te ondernemen om zodoende het beste resultaat voor de klant te bewerkstelligen. Mede vanwege deze ondernemersvrijheid hebben twee collega’s en ik samen met de partners van Marktlink besloten om per januari 2015 een vierde locatie te starten, vanuit ’s-Hertogenbosch, om zodoende een nog betere landelijke dekking te krijgen.”

E-mailadres: j.dijkmans@marktlink.nl

Bedrijf verkopen of bedrijf kopen via Marktlink Fusies en Overnames

Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen? Dit is vaak een eenmalige operatie met een aanzienlijke impact. De verkoop vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Niet alleen op financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak, maar ook als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces. Marktlink Fusies & Overnames helpt u hier graag van A tot Z bij. Met vele honderden verkooptransacties en 20 jaar ervaring kennen wij als geen ander alle haken, ogen en hobbels die u tegen kunt komen bij de verkoop van uw bedrijf. Maar wij kennen ook de succesfactoren waarmee we het beste resultaat weten te realiseren bij de overname van een bedrijf. Doe de test en ontdek of uw bedrijf klaar is voor verkoop.

Bedrijf kopen

Bedrijf kopen? Of zoekt u een onderneming waarin u een deel van uw vermogen kunt investeren? Indien uw autonome groei stagneert of niet voldoende is, kunt u uw doelstellingen behalen middels het kopen van een andere onderneming. Samen met u bepalen en concretiseren wij uw acquisitiestrategie. In welke markt(en) moet de beoogde onderneming actief zijn, welke structuur en dynamiek kent de sector, wat is de beoogde omvang van het bedrijf, welke cultuur past goed? Samen met u maken wij van Marktlink Fusies & Overnames een zoekprofiel waarmee we aan de slag gaan, waarbij wij u informeren en adviseren over bedrijven die te koop staan.

Marktlink Fusies & Overnames

Marktlink Fusies & Overnames is in 1996 opgericht en werkt landelijk vanuit de vestigingen Amsterdam, Deventer, Gouda en 's-Hertogenbosch. De partners en projectleiders van ons bedrijf hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij fusies, overnames, waardebepalingen, buy in- en buy out-trajecten in vele branches. Als specialist begeleiden wij op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Wij opereren zowel voor verkopers als kopers in de markt waarvoor het gehele traject van eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Daarnaast treden we op als adviseur voor waardebepalingen en financieringen.

Fusies en overnames

Marktlink Fusies & Overnames begeleidt ondernemers bij fusies, overnames, waarderingen, financieringen, herstructureringen, opvolgingsvraagstukken en conflictbemiddeling. Onze klanten zochten onder meer op: