MSc. Jan-Willem Kraak Consultant

Achtergrond & ervaring

  • Business Management Automotive, IVA Driebergen
  • Financieel Management, TIAS School for Business and Society

Over Jan-Willem

Jan-Willem behaalde eerst zijn Bachelor of Business Administration aan de IVA, in de richting Automotive Business Management. Daarna behaalde hij zijn Master of Science in Financial Management aan de TIAS Business School te Tilburg. Hij studeerde af op het onderwerp ‘Determinants of Cash Holdings within Non-Financial Dutch-listed firms’. In 2018 is Jan-Willem bij Marktlink begonnen.

Jan-Willem’s link met Marktlink

Gedurende mijn studie heb ik gewerkt bij een autodealer. Daar heb ik veel klanten gesproken die een eigen bedrijf hebben. Een vaak terugkerend element in die gesprekken was de passie waarmee ze spraken over hun bedrijf. Dat wekte bij mij altijd een grote interesse en het inspireerde mij.
Mijn studie heb ik afgesloten met een Master in Finance waarbij ik vooral geboeid was in Valuation en Investment Management. Bovenstaande interesses komen terug binnen mijn functie als consultant bij Marktlink. Dagelijks bezig zijn met deze materie en in contact staan met ondernemers geeft mij energie.

E-mailadres: j.kraak@marktlink.nl

Nieuws | Nieuwsberichten door: Jan-Willem Kraak

  • Op dit moment zijn er geen nieuwsberichten.

Bedrijf verkopen of bedrijf kopen via Marktlink Fusies en Overnames

Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen? Dit is vaak een eenmalige operatie met een aanzienlijke impact. De verkoop vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Niet alleen op financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak, maar ook als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces. Marktlink Fusies & Overnames helpt u hier graag van A tot Z bij. Met vele honderden verkooptransacties en 20 jaar ervaring kennen wij als geen ander alle haken, ogen en hobbels die u tegen kunt komen bij de verkoop van uw bedrijf. Maar wij kennen ook de succesfactoren waarmee we het beste resultaat weten te realiseren bij de overname van een bedrijf. Doe de test en ontdek of uw bedrijf klaar is voor verkoop.

Bedrijf kopen

Bedrijf kopen? Of zoekt u een onderneming waarin u een deel van uw vermogen kunt investeren? Indien uw autonome groei stagneert of niet voldoende is, kunt u uw doelstellingen behalen middels het kopen van een andere onderneming. Samen met u bepalen en concretiseren wij uw acquisitiestrategie. In welke markt(en) moet de beoogde onderneming actief zijn, welke structuur en dynamiek kent de sector, wat is de beoogde omvang van het bedrijf, welke cultuur past goed? Samen met u maken wij van Marktlink Fusies & Overnames een zoekprofiel waarmee we aan de slag gaan, waarbij wij u informeren en adviseren over bedrijven die te koop staan.

Marktlink Fusies & Overnames

Marktlink Fusies & Overnames is in 1996 opgericht en werkt landelijk vanuit de vestigingen Amsterdam, Deventer, Gouda en 's-Hertogenbosch. De partners en projectleiders van ons bedrijf hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij fusies, overnames, waardebepalingen, buy in- en buy out-trajecten in vele branches. Als specialist begeleiden wij op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Wij opereren zowel voor verkopers als kopers in de markt waarvoor het gehele traject van eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Daarnaast treden we op als adviseur voor waardebepalingen en financieringen.

Fusies en overnames

Marktlink Fusies & Overnames begeleidt ondernemers bij fusies, overnames, waarderingen, financieringen, herstructureringen, opvolgingsvraagstukken en conflictbemiddeling. Onze klanten zochten onder meer op: