Josephine Kamp Office Manager

Achtergrond & ervaring

  • Office Manager Marktlink (sinds 2018)
  • Office Manager P van den Bosch Bedrijfsmakelaars (2013-2018)
  • Ervaring in administratieve en commercieel ondersteunende functies. (2010-2013)
  • Schoevers (2009-2011)

Over Josephine

Josephine heeft in 2011 haar diploma behaald bij Schoevers en tijdens en na deze opleiding ervaring opgedaan in verschillende administratieve en commercieel ondersteunende functies. Daarna is zij werkzaam geweest als office manager bij een bedrijfsmakelaar in Amsterdam. Nadat zij werd benaderd door Marktlink was de overstap snel gemaakt.

Josephine’s link met Marktlink

“Omdat ik uit een ondernemersfamilie kom weet ik hoe belangrijk het is om jezelf te blijven ontwikkelen en de lijnen kort te houden met je relaties.
Marktlink weet ook hoe belangrijk het is om zich als bedrijf te ontwikkelen met zowel haar klanten als haar medewerkers, daarom ben ik blij dat ik hier werkzaam ben.”

E-mailadres: J.kamp@marktlink.nl

Nieuws | Nieuwsberichten door: Josephine Kamp

  • Op dit moment zijn er geen nieuwsberichten.

Bedrijf verkopen of bedrijf kopen via Marktlink Fusies en Overnames

Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen? Dit is vaak een eenmalige operatie met een aanzienlijke impact. De verkoop vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Niet alleen op financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak, maar ook als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces. Marktlink Fusies & Overnames helpt u hier graag van A tot Z bij. Met vele honderden verkooptransacties en 20 jaar ervaring kennen wij als geen ander alle haken, ogen en hobbels die u tegen kunt komen bij de verkoop van uw bedrijf. Maar wij kennen ook de succesfactoren waarmee we het beste resultaat weten te realiseren bij de overname van een bedrijf. Doe de test en ontdek of uw bedrijf klaar is voor verkoop.

Bedrijf kopen

Bedrijf kopen? Of zoekt u een onderneming waarin u een deel van uw vermogen kunt investeren? Indien uw autonome groei stagneert of niet voldoende is, kunt u uw doelstellingen behalen middels het kopen van een andere onderneming. Samen met u bepalen en concretiseren wij uw acquisitiestrategie. In welke markt(en) moet de beoogde onderneming actief zijn, welke structuur en dynamiek kent de sector, wat is de beoogde omvang van het bedrijf, welke cultuur past goed? Samen met u maken wij van Marktlink Fusies & Overnames een zoekprofiel waarmee we aan de slag gaan, waarbij wij u informeren en adviseren over bedrijven die te koop staan.

Marktlink Fusies & Overnames

Marktlink Fusies & Overnames is in 1996 opgericht en werkt landelijk vanuit de vestigingen Amsterdam, Deventer, Gouda en 's-Hertogenbosch. De partners en projectleiders van ons bedrijf hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij fusies, overnames, waardebepalingen, buy in- en buy out-trajecten in vele branches. Als specialist begeleiden wij op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Wij opereren zowel voor verkopers als kopers in de markt waarvoor het gehele traject van eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Daarnaast treden we op als adviseur voor waardebepalingen en financieringen.

Fusies en overnames

Marktlink Fusies & Overnames begeleidt ondernemers bij fusies, overnames, waarderingen, financieringen, herstructureringen, opvolgingsvraagstukken en conflictbemiddeling. Onze klanten zochten onder meer op: