MSc. Koen Rutten Manager

Koen Rutten MSc. Marktlink

Achtergrond & ervaring

  • Marktlink (sinds 2010)
  • Daarvoor Internationale Bedrijfskunde, richting Strategy and Innovation (Universiteit Maastricht en Keimyung University – Zuid-Korea 2010)

Over Koen

Na zijn studie International Business aan de universiteiten van Maastricht en Keimyung (Zuid-Korea) komt Koen in contact met Marktlink en in 2010 treedt hij in dienst. Inmiddels heeft Koen diverse ondernemers bijgestaan tijdens overnametrajecten aan zowel de aan- als verkoopzijde.

Koens link met Marktlink

“Ik kom uit een ondernemersgezin en heb van jongs af aan al affiniteit met financiële zaken. Tijdens en na mijn studie trad ik regelmatig op als financieel adviseur voor de verschillende familieondernemingen. Een erg leerzame periode waarna ik besloot dat de fusie- en overnamemarkt past bij mijn ambities. Ik ben blij deel uit te mogen maken en bij te kunnen dragen aan de groei van de inmiddels grootste onafhankelijk fusie- en overnamespecialist in het MKB.

E-mailadres: k.rutten@marktlink.nl

Bedrijf verkopen of bedrijf kopen via Marktlink Fusies en Overnames

Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen? Dit is vaak een eenmalige operatie met een aanzienlijke impact. De verkoop vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Niet alleen op financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak, maar ook als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces. Marktlink Fusies & Overnames helpt u hier graag van A tot Z bij. Met vele honderden verkooptransacties en 20 jaar ervaring kennen wij als geen ander alle haken, ogen en hobbels die u tegen kunt komen bij de verkoop van uw bedrijf. Maar wij kennen ook de succesfactoren waarmee we het beste resultaat weten te realiseren bij de overname van een bedrijf. Doe de test en ontdek of uw bedrijf klaar is voor verkoop.

Bedrijf kopen

Bedrijf kopen? Of zoekt u een onderneming waarin u een deel van uw vermogen kunt investeren? Indien uw autonome groei stagneert of niet voldoende is, kunt u uw doelstellingen behalen middels het kopen van een andere onderneming. Samen met u bepalen en concretiseren wij uw acquisitiestrategie. In welke markt(en) moet de beoogde onderneming actief zijn, welke structuur en dynamiek kent de sector, wat is de beoogde omvang van het bedrijf, welke cultuur past goed? Samen met u maken wij van Marktlink Fusies & Overnames een zoekprofiel waarmee we aan de slag gaan, waarbij wij u informeren en adviseren over bedrijven die te koop staan.

Marktlink Fusies & Overnames

Marktlink Fusies & Overnames is in 1996 opgericht en werkt landelijk vanuit de vestigingen Amsterdam, Deventer, Gouda en 's-Hertogenbosch. De partners en projectleiders van ons bedrijf hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij fusies, overnames, waardebepalingen, buy in- en buy out-trajecten in vele branches. Als specialist begeleiden wij op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Wij opereren zowel voor verkopers als kopers in de markt waarvoor het gehele traject van eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Daarnaast treden we op als adviseur voor waardebepalingen en financieringen.

Fusies en overnames

Marktlink Fusies & Overnames begeleidt ondernemers bij fusies, overnames, waarderingen, financieringen, herstructureringen, opvolgingsvraagstukken en conflictbemiddeling. Onze klanten zochten onder meer op: