MSc. Lilian van de Water Operational Manager

Achtergrond & ervaring

  • Accountancy - Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
  • Business Administration and Management - Universiteit Twente

Over Lilian:

Lilian is door diverse activiteiten naast haar studie Accountancy gefascineerd geraakt voor het managementvak. Het was dan ook een logische stap dat zij naast haar financiële passie haar managementkant ging ontwikkelen. Na haar studies is Lilian als team- en operationeel manager werkzaam geweest bij diverse MKB-bedrijven.

Lilians link met Marktlink:

Zoals gezegd heeft Lilian een passie voor cijfers en management. En wat is er leuker dan in een bedrijf te werken waarmee je een passie deelt. Marktlink is een commerciële organisatie die gedreven wordt door professionals die elke dag tot het uiterste gaan. De groei van de organisatie, het verbeteren van processen, het optimaliseren van de samenwerking en het verbinden van de verschillende vestigingen binnen Marktlink staan centraal. Deze kernwaarden, in samenwerking met de enthousiaste, gedreven groep collega’s heeft Lilian ertoe doen besluiten om bij Marktlink te gaan werken.

E-mailadres: l.vandewater@marktlink.nl

Nieuws | Nieuwsberichten door: Lilian van de Water

  • Op dit moment zijn er geen nieuwsberichten.

Bedrijf verkopen of bedrijf kopen via Marktlink Fusies en Overnames

Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen? Dit is vaak een eenmalige operatie met een aanzienlijke impact. De verkoop vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Niet alleen op financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak, maar ook als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces. Marktlink Fusies & Overnames helpt u hier graag van A tot Z bij. Met vele honderden verkooptransacties en 20 jaar ervaring kennen wij als geen ander alle haken, ogen en hobbels die u tegen kunt komen bij de verkoop van uw bedrijf. Maar wij kennen ook de succesfactoren waarmee we het beste resultaat weten te realiseren bij de overname van een bedrijf. Doe de test en ontdek of uw bedrijf klaar is voor verkoop.

Bedrijf kopen

Bedrijf kopen? Of zoekt u een onderneming waarin u een deel van uw vermogen kunt investeren? Indien uw autonome groei stagneert of niet voldoende is, kunt u uw doelstellingen behalen middels het kopen van een andere onderneming. Samen met u bepalen en concretiseren wij uw acquisitiestrategie. In welke markt(en) moet de beoogde onderneming actief zijn, welke structuur en dynamiek kent de sector, wat is de beoogde omvang van het bedrijf, welke cultuur past goed? Samen met u maken wij van Marktlink Fusies & Overnames een zoekprofiel waarmee we aan de slag gaan, waarbij wij u informeren en adviseren over bedrijven die te koop staan.

Marktlink Fusies & Overnames

Marktlink Fusies & Overnames is in 1996 opgericht en werkt landelijk vanuit de vestigingen Amsterdam, Deventer, Gouda en 's-Hertogenbosch. De partners en projectleiders van ons bedrijf hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij fusies, overnames, waardebepalingen, buy in- en buy out-trajecten in vele branches. Als specialist begeleiden wij op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Wij opereren zowel voor verkopers als kopers in de markt waarvoor het gehele traject van eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Daarnaast treden we op als adviseur voor waardebepalingen en financieringen.

Fusies en overnames

Marktlink Fusies & Overnames begeleidt ondernemers bij fusies, overnames, waarderingen, financieringen, herstructureringen, opvolgingsvraagstukken en conflictbemiddeling. Onze klanten zochten onder meer op: