MSc. Luc Keltjens Manager

Luc Keltjens MSc. Marktlink

Achtergrond & ervaring

  • Marktlink (sinds 2015)
  • Daarvoor als professional trainee finance en performance analyst bij ABN AMRO (2010-2012)
  • Consultant bij ADC Performance Improvement (2012-2015)
  • Afgestudeerd Msc International Business – strategy and innovation (Universiteit Maastricht)
  • Bachelor of Economics (Limburg Business School – Universitat Poitecnica de Valencia)

Over Luc

Na het afronden van zijn studies en korte werkervaring bij een dochtermaatschappij van het FD, is Luc begin 2010 gestart als trainee bij ABN AMRO en tot eind 2012 als performance analyst. Via zijn werk als consultant bij ADC Performance Improvement heeft hij inmiddels vele bedrijven van binnen en buiten gezien. De opgebouwde kennis en persoonlijke vaardigheden helpen Luc bij het vinden van een oplossing voor iedere situatie. De interesse in het vak en gevoel voor ondernemen hebben hem in 2015 doen besluiten om de overstap te maken naar Marktlink.

Luc’s link met Marktlink

“Als zoon van ouders met beiden een familiebedrijf heb ik met eigen ogen gezien hoe twee ondernemers hun bedrijven met passie grootbrengen. Toch komt er een moment als ondernemer om van koers te veranderen, gedwongen of ongedwongen. Marktlink, als grootste onafhankelijke fusie- en overnamespecialist in het MKB, heeft bewezen dit als geen ander te begrijpen en in het aan- en verkooptraject te kunnen excelleren. De combinatie van factoren die tijdens een traject naar voren komen zorgen telkens voor nieuwe uitdagingen en kansen om jezelf te ontwikkelen. En om dat dan iedere dag samen te mogen doen met echte ondernemers… Daar ligt mijn passie”.

E-mailadres: l.keltjens@marktlink.nl

Nieuws | Nieuwsberichten door: Luc Keltjens

Bedrijf verkopen of bedrijf kopen via Marktlink Fusies en Overnames

Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen? Dit is vaak een eenmalige operatie met een aanzienlijke impact. De verkoop vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Niet alleen op financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak, maar ook als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces. Marktlink Fusies & Overnames helpt u hier graag van A tot Z bij. Met vele honderden verkooptransacties en 20 jaar ervaring kennen wij als geen ander alle haken, ogen en hobbels die u tegen kunt komen bij de verkoop van uw bedrijf. Maar wij kennen ook de succesfactoren waarmee we het beste resultaat weten te realiseren bij de overname van een bedrijf. Doe de test en ontdek of uw bedrijf klaar is voor verkoop.

Bedrijf kopen

Bedrijf kopen? Of zoekt u een onderneming waarin u een deel van uw vermogen kunt investeren? Indien uw autonome groei stagneert of niet voldoende is, kunt u uw doelstellingen behalen middels het kopen van een andere onderneming. Samen met u bepalen en concretiseren wij uw acquisitiestrategie. In welke markt(en) moet de beoogde onderneming actief zijn, welke structuur en dynamiek kent de sector, wat is de beoogde omvang van het bedrijf, welke cultuur past goed? Samen met u maken wij van Marktlink Fusies & Overnames een zoekprofiel waarmee we aan de slag gaan, waarbij wij u informeren en adviseren over bedrijven die te koop staan.

Marktlink Fusies & Overnames

Marktlink Fusies & Overnames is in 1996 opgericht en werkt landelijk vanuit de vestigingen Amsterdam, Deventer, Gouda en 's-Hertogenbosch. De partners en projectleiders van ons bedrijf hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij fusies, overnames, waardebepalingen, buy in- en buy out-trajecten in vele branches. Als specialist begeleiden wij op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Wij opereren zowel voor verkopers als kopers in de markt waarvoor het gehele traject van eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Daarnaast treden we op als adviseur voor waardebepalingen en financieringen.

Fusies en overnames

Marktlink Fusies & Overnames begeleidt ondernemers bij fusies, overnames, waarderingen, financieringen, herstructureringen, opvolgingsvraagstukken en conflictbemiddeling. Onze klanten zochten onder meer op: