Luc van der Vorst Consultant

Achtergrond & ervaring

  • Bachelor Business Administration, Business School IVA Driebergen (2015)
  • Master of science in Financial Management, Business Universiteit Nyenrode (2017)
  • Marktlink Deventer (2017)

Over Luc

Na het behalen van zijn BBA in Automotive Business Management aan het IVA heeft Luc begin 2017 zijn Master of Science in Financial Management afgerond aan Nyenrode Business Universiteit op het onderwerp “Het effect van de samenstelling van de RvC op de financial performance van een onderneming”.

Luc’s link met Marktlink

“Afkomstig uit een gezin van ondernemers heb ik de passie van het ondernemen altijd van dichtbij meegemaakt. Tijdens de verkoop van het familie bedrijf ben ik in aanraking gekomen met het vak van fusies- en overnames. De dynamiek tijdens het verkooptraject wekte al snel mijn interesse om het vak verder te beoefenen. Marktlink biedt mij een plek waar ik dagelijks samenwerk met inspirerende ondernemers aan deze spannende verkooptrajecten en mijzelf kan ontwikkelen tot specialist op het gebied van fusies en overnames.”

E-mailadres: l.vandervorst@marktlink.nl

Nieuws | Nieuwsberichten door: Luc van der Vorst

  • Op dit moment zijn er geen nieuwsberichten.

Bedrijf verkopen of bedrijf kopen via Marktlink Fusies en Overnames

Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen? Dit is vaak een eenmalige operatie met een aanzienlijke impact. De verkoop vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Niet alleen op financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak, maar ook als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces. Marktlink Fusies & Overnames helpt u hier graag van A tot Z bij. Met vele honderden verkooptransacties en 20 jaar ervaring kennen wij als geen ander alle haken, ogen en hobbels die u tegen kunt komen bij de verkoop van uw bedrijf. Maar wij kennen ook de succesfactoren waarmee we het beste resultaat weten te realiseren bij de overname van een bedrijf. Doe de test en ontdek of uw bedrijf klaar is voor verkoop.

Bedrijf kopen

Bedrijf kopen? Of zoekt u een onderneming waarin u een deel van uw vermogen kunt investeren? Indien uw autonome groei stagneert of niet voldoende is, kunt u uw doelstellingen behalen middels het kopen van een andere onderneming. Samen met u bepalen en concretiseren wij uw acquisitiestrategie. In welke markt(en) moet de beoogde onderneming actief zijn, welke structuur en dynamiek kent de sector, wat is de beoogde omvang van het bedrijf, welke cultuur past goed? Samen met u maken wij van Marktlink Fusies & Overnames een zoekprofiel waarmee we aan de slag gaan, waarbij wij u informeren en adviseren over bedrijven die te koop staan.

Marktlink Fusies & Overnames

Marktlink Fusies & Overnames is in 1996 opgericht en werkt landelijk vanuit de vestigingen Amsterdam, Deventer, Gouda en 's-Hertogenbosch. De partners en projectleiders van ons bedrijf hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij fusies, overnames, waardebepalingen, buy in- en buy out-trajecten in vele branches. Als specialist begeleiden wij op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Wij opereren zowel voor verkopers als kopers in de markt waarvoor het gehele traject van eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Daarnaast treden we op als adviseur voor waardebepalingen en financieringen.

Fusies en overnames

Marktlink Fusies & Overnames begeleidt ondernemers bij fusies, overnames, waarderingen, financieringen, herstructureringen, opvolgingsvraagstukken en conflictbemiddeling. Onze klanten zochten onder meer op: