MSc. Maarten Herreveld Consultant

Maarten Herreveld

Achtergrond & ervaring

  • Marktlink (2016)
  • Junior Financial Accountmanager & Finance Traineeship (2016, Intertrust N.V.)
  • Master of Science in Financial Management (Nyenrode Business Universiteit, 2016)
  • Commerciele Economie (Haagse Hogeschool, 2014).

Over Maarten

Na het behalen van zijn MSc in Financial Management en BBA in Commerciële economie is Maarten in 2016 begonnen bij Intertrust waar hij Junior Financial Accountmanager was en het Finance Traineeship volgde. Na ongeveer een half jaar is hij overgestapt naar Marktlink, in de functie van consultant.

Maartens link met Marktlink

Een jaar of tien geleden ben ik begonnen met werken binnen het MKB. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan tot aan mijn eerste voltijdbaan, toen ik bij een internationaal beursgenoteerd bedrijf ging werken en de klanten die ik bediende uitsluitend bestonden uit grote internationale corporaties en private-equitypartijen. Je werkt veel meer op de achtergrond, terwijl je bij Marktlink direct contact hebt met de ondernemer. De betrokkenheid bij de onderneming, het veelvuldige contact, de relatie die je opbouwt en het werken naar een succesvolle deal voor alle partijen is wat mij sterk aantrekt bij Marktlink. Binnen mijn functie vind ik het ontzettend leuk dat ik zowel mijn commerciële als financiële achtergrond goed kan gebruiken.

E-mailadres: m.herreveld@marktlink.nl

Nieuws | Nieuwsberichten door: Maarten Herreveld

  • Op dit moment zijn er geen nieuwsberichten.

Bedrijf verkopen of bedrijf kopen via Marktlink Fusies en Overnames

Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen? Dit is vaak een eenmalige operatie met een aanzienlijke impact. De verkoop vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Niet alleen op financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak, maar ook als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces. Marktlink Fusies & Overnames helpt u hier graag van A tot Z bij. Met vele honderden verkooptransacties en 20 jaar ervaring kennen wij als geen ander alle haken, ogen en hobbels die u tegen kunt komen bij de verkoop van uw bedrijf. Maar wij kennen ook de succesfactoren waarmee we het beste resultaat weten te realiseren bij de overname van een bedrijf. Doe de test en ontdek of uw bedrijf klaar is voor verkoop.

Bedrijf kopen

Bedrijf kopen? Of zoekt u een onderneming waarin u een deel van uw vermogen kunt investeren? Indien uw autonome groei stagneert of niet voldoende is, kunt u uw doelstellingen behalen middels het kopen van een andere onderneming. Samen met u bepalen en concretiseren wij uw acquisitiestrategie. In welke markt(en) moet de beoogde onderneming actief zijn, welke structuur en dynamiek kent de sector, wat is de beoogde omvang van het bedrijf, welke cultuur past goed? Samen met u maken wij van Marktlink Fusies & Overnames een zoekprofiel waarmee we aan de slag gaan, waarbij wij u informeren en adviseren over bedrijven die te koop staan.

Marktlink Fusies & Overnames

Marktlink Fusies & Overnames is in 1996 opgericht en werkt landelijk vanuit de vestigingen Amsterdam, Deventer, Gouda en 's-Hertogenbosch. De partners en projectleiders van ons bedrijf hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij fusies, overnames, waardebepalingen, buy in- en buy out-trajecten in vele branches. Als specialist begeleiden wij op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Wij opereren zowel voor verkopers als kopers in de markt waarvoor het gehele traject van eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Daarnaast treden we op als adviseur voor waardebepalingen en financieringen.

Fusies en overnames

Marktlink Fusies & Overnames begeleidt ondernemers bij fusies, overnames, waarderingen, financieringen, herstructureringen, opvolgingsvraagstukken en conflictbemiddeling. Onze klanten zochten onder meer op: