Maikel Barcena Consultant

Achtergrond & ervaring

  • Marktlink (2017)
  • MSc. Finance & Investments (Erasmus Universiteit Rotterdam, 2017)
  • BSc. International Business (Rijksuniversiteit Groningen, 2014)

Over Maikel

Na het behalen van zijn bachelor International Business aan de Rijksuniversiteit Groningen heeft Maikel begin 2017 zijn master in Finance & Investments afgerond aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na een fusie- en overnamestage bij investeringsbank NIBC in Den Haag is Maikel in september 2017 in dienst getreden als consultant bij Marktlink.

Maikel’s link met Marktlink

Tijdens mijn studie ben ik enthousiast geraakt over het fusie- en overnamevak. De veelzijdigheid van het vakgebied, het samenwerken met gepassioneerde ondernemers en het toewerken naar een succesvolle transactie voor alle betrokken partijen is wat mij enorm aantrekt aan het werken als consultant bij Marktlink. Ik kijk er enorm naar uit om iedere dag samen met mijn gedreven collega’s te werken aan het beste resultaat voor onze klanten.

E-mailadres: m.barcena@marktlink.nl

Nieuws | Nieuwsberichten door: Maikel Barcena

  • Op dit moment zijn er geen nieuwsberichten.

Bedrijf verkopen of bedrijf kopen via Marktlink Fusies en Overnames

Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen? Dit is vaak een eenmalige operatie met een aanzienlijke impact. De verkoop vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Niet alleen op financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak, maar ook als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces. Marktlink Fusies & Overnames helpt u hier graag van A tot Z bij. Met vele honderden verkooptransacties en 20 jaar ervaring kennen wij als geen ander alle haken, ogen en hobbels die u tegen kunt komen bij de verkoop van uw bedrijf. Maar wij kennen ook de succesfactoren waarmee we het beste resultaat weten te realiseren bij de overname van een bedrijf. Doe de test en ontdek of uw bedrijf klaar is voor verkoop.

Bedrijf kopen

Bedrijf kopen? Of zoekt u een onderneming waarin u een deel van uw vermogen kunt investeren? Indien uw autonome groei stagneert of niet voldoende is, kunt u uw doelstellingen behalen middels het kopen van een andere onderneming. Samen met u bepalen en concretiseren wij uw acquisitiestrategie. In welke markt(en) moet de beoogde onderneming actief zijn, welke structuur en dynamiek kent de sector, wat is de beoogde omvang van het bedrijf, welke cultuur past goed? Samen met u maken wij van Marktlink Fusies & Overnames een zoekprofiel waarmee we aan de slag gaan, waarbij wij u informeren en adviseren over bedrijven die te koop staan.

Marktlink Fusies & Overnames

Marktlink Fusies & Overnames is in 1996 opgericht en werkt landelijk vanuit de vestigingen Amsterdam, Deventer, Gouda en 's-Hertogenbosch. De partners en projectleiders van ons bedrijf hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij fusies, overnames, waardebepalingen, buy in- en buy out-trajecten in vele branches. Als specialist begeleiden wij op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Wij opereren zowel voor verkopers als kopers in de markt waarvoor het gehele traject van eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Daarnaast treden we op als adviseur voor waardebepalingen en financieringen.

Fusies en overnames

Marktlink Fusies & Overnames begeleidt ondernemers bij fusies, overnames, waarderingen, financieringen, herstructureringen, opvolgingsvraagstukken en conflictbemiddeling. Onze klanten zochten onder meer op: