Marlon Putter Partner

Marlon Putter Marktlink

Achtergrond & ervaring

  • Marktlink (sinds 2012)
  • Deloitte Transaction Services (2008)
  • Master Accounting & Control (2008)
  • Alex Beleggersbank (2003)

Over Marlon

Marlon Putter studeerde Accounting & Control aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en werkte tijdens zijn studie bij Alex Beleggersbank. Na zijn studie heeft Marlon zich bij Deloitte Transaction Services bezig gehouden met due diligence onderzoeken. In 2012 is Marlon vervolgens in dienst getreden bij Marktlink als manager.

Marlons link met Marktlink

“Ik stel altijd de klant centraal en wil met ondernemers aan tafel zitten. Tijdens mijn tijd bij Deloitte heb ik een groot deel van het overnametraject meegemaakt, maar ik wilde het gehele proces begeleiden, dat is wat ik nu dagelijks doe! Daarnaast heeft de financiële sector altijd al aangetrokken, vandaar ook het werken bij Alex Beleggersbank tijdens mijn studie. Zo ben ik uiteindelijk via Deloitte bij Marktlink terecht gekomen, een keuze waar ik nog steeds elke dag blij mee ben”.

E-mailadres: m.putter@marktlink.nl

Bedrijf verkopen of bedrijf kopen via Marktlink Fusies en Overnames

Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen? Dit is vaak een eenmalige operatie met een aanzienlijke impact. De verkoop vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Niet alleen op financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak, maar ook als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces. Marktlink Fusies & Overnames helpt u hier graag van A tot Z bij. Met vele honderden verkooptransacties en 20 jaar ervaring kennen wij als geen ander alle haken, ogen en hobbels die u tegen kunt komen bij de verkoop van uw bedrijf. Maar wij kennen ook de succesfactoren waarmee we het beste resultaat weten te realiseren bij de overname van een bedrijf. Doe de test en ontdek of uw bedrijf klaar is voor verkoop.

Bedrijf kopen

Bedrijf kopen? Of zoekt u een onderneming waarin u een deel van uw vermogen kunt investeren? Indien uw autonome groei stagneert of niet voldoende is, kunt u uw doelstellingen behalen middels het kopen van een andere onderneming. Samen met u bepalen en concretiseren wij uw acquisitiestrategie. In welke markt(en) moet de beoogde onderneming actief zijn, welke structuur en dynamiek kent de sector, wat is de beoogde omvang van het bedrijf, welke cultuur past goed? Samen met u maken wij van Marktlink Fusies & Overnames een zoekprofiel waarmee we aan de slag gaan, waarbij wij u informeren en adviseren over bedrijven die te koop staan.

Marktlink Fusies & Overnames

Marktlink Fusies & Overnames is in 1996 opgericht en werkt landelijk vanuit de vestigingen Amsterdam, Deventer, Gouda en 's-Hertogenbosch. De partners en projectleiders van ons bedrijf hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij fusies, overnames, waardebepalingen, buy in- en buy out-trajecten in vele branches. Als specialist begeleiden wij op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Wij opereren zowel voor verkopers als kopers in de markt waarvoor het gehele traject van eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Daarnaast treden we op als adviseur voor waardebepalingen en financieringen.

Fusies en overnames

Marktlink Fusies & Overnames begeleidt ondernemers bij fusies, overnames, waarderingen, financieringen, herstructureringen, opvolgingsvraagstukken en conflictbemiddeling. Onze klanten zochten onder meer op: