Max van Wakeren Consultant

Max van Wakeren

Achtergrond & ervaring

  • Marktlink (2016)
  • BinckBank N.V. (2014 - 2016)
  • Master's Degree, Business Economics (2012 - 2014)
  • Bachelor of Science, Economics and Business (2009 - 2012)

Over Max

Max heeft bedrijfseconomie met een specialisatie in Finance (Msc.) gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Na zijn studie is Max werkzaam geweest bij Binck op de Orderdesk en later op de afdeling Project & Portfolio Management. Recent is Max in dienst getreden bij Marktlink in de functie van consultant.

Max’ link met Marktlink

“Tijdens mijn studie bedrijfseconomie ben ik enthousiast geworden over het fusie- en overnamevak. Het fusie- en overnamevak combineert analytisch werk met het (samen)werken met mensen, hier krijg ik energie van. Ik kijk er enorm naar uit om mij samen met mijn collega’s in te zetten voor een maximaal resultaat voor de ondernemer.”

E-mailadres: m.vanwakeren@marktlink.nl

Nieuws | Nieuwsberichten door: Max van Wakeren

  • Op dit moment zijn er geen nieuwsberichten.

Bedrijf verkopen of bedrijf kopen via Marktlink Fusies en Overnames

Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen? Dit is vaak een eenmalige operatie met een aanzienlijke impact. De verkoop vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Niet alleen op financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak, maar ook als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces. Marktlink Fusies & Overnames helpt u hier graag van A tot Z bij. Met vele honderden verkooptransacties en 20 jaar ervaring kennen wij als geen ander alle haken, ogen en hobbels die u tegen kunt komen bij de verkoop van uw bedrijf. Maar wij kennen ook de succesfactoren waarmee we het beste resultaat weten te realiseren bij de overname van een bedrijf. Doe de test en ontdek of uw bedrijf klaar is voor verkoop.

Bedrijf kopen

Bedrijf kopen? Of zoekt u een onderneming waarin u een deel van uw vermogen kunt investeren? Indien uw autonome groei stagneert of niet voldoende is, kunt u uw doelstellingen behalen middels het kopen van een andere onderneming. Samen met u bepalen en concretiseren wij uw acquisitiestrategie. In welke markt(en) moet de beoogde onderneming actief zijn, welke structuur en dynamiek kent de sector, wat is de beoogde omvang van het bedrijf, welke cultuur past goed? Samen met u maken wij van Marktlink Fusies & Overnames een zoekprofiel waarmee we aan de slag gaan, waarbij wij u informeren en adviseren over bedrijven die te koop staan.

Marktlink Fusies & Overnames

Marktlink Fusies & Overnames is in 1996 opgericht en werkt landelijk vanuit de vestigingen Amsterdam, Deventer, Gouda en 's-Hertogenbosch. De partners en projectleiders van ons bedrijf hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij fusies, overnames, waardebepalingen, buy in- en buy out-trajecten in vele branches. Als specialist begeleiden wij op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Wij opereren zowel voor verkopers als kopers in de markt waarvoor het gehele traject van eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Daarnaast treden we op als adviseur voor waardebepalingen en financieringen.

Fusies en overnames

Marktlink Fusies & Overnames begeleidt ondernemers bij fusies, overnames, waarderingen, financieringen, herstructureringen, opvolgingsvraagstukken en conflictbemiddeling. Onze klanten zochten onder meer op: