MBA Mirjam van Aarle Consultant

Achtergrond & ervaring

  • Bedrijfswetenschappen – Koninklijke Militaire Academy
  • Executive Master of Business Administration - Rotterdam School of Management
  • Logistiek Officier diverse leidinggevende functies – Ministerie van Defensie

Over Mirjam

Mirjam startte in 2007 haar opleiding bedrijfswetenschappen aan de Koninklijke Militaire Academie en bekleedde na haar studie diverse leidinggevende posities als logistiek officier binnen verschillende werkvelden: logistiek, bouw & infra en innovatie. In 2016 begon ze aan een Executive Master of Business Administration, die ze eind 2017 afrondde. Dit gaf haar in 2018 genoeg bagage om de overstap te maken van de Landmacht naar Marktlink.

Mirjam’s link met Marktlink

“Toen ik in 2016 begon aan mijn MBA had ik niet verwacht dat ik de commerciële en financiële aspecten van de opleiding zo leuk zou vinden. Ik besloot al snel een financieel profiel te kiezen en na een jaar wist ik zeker dat ik verder wilde binnen het fusie- en overnamevak. Marktlink bood mij de kans om mijn analytische vaardigheden te benutten, zonder dat ik het contact met de mensen verloor. Werken binnen het MKB-segment vergt een persoonlijke aanpak en dat past heel goed bij mij”.

E-mailadres: m.vanaarle@marktlink.nl

Nieuws | Nieuwsberichten door: Mirjam van Aarle

  • Op dit moment zijn er geen nieuwsberichten.

Bedrijf verkopen of bedrijf kopen via Marktlink Fusies en Overnames

Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen? Dit is vaak een eenmalige operatie met een aanzienlijke impact. De verkoop vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Niet alleen op financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak, maar ook als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces. Marktlink Fusies & Overnames helpt u hier graag van A tot Z bij. Met vele honderden verkooptransacties en 20 jaar ervaring kennen wij als geen ander alle haken, ogen en hobbels die u tegen kunt komen bij de verkoop van uw bedrijf. Maar wij kennen ook de succesfactoren waarmee we het beste resultaat weten te realiseren bij de overname van een bedrijf. Doe de test en ontdek of uw bedrijf klaar is voor verkoop.

Bedrijf kopen

Bedrijf kopen? Of zoekt u een onderneming waarin u een deel van uw vermogen kunt investeren? Indien uw autonome groei stagneert of niet voldoende is, kunt u uw doelstellingen behalen middels het kopen van een andere onderneming. Samen met u bepalen en concretiseren wij uw acquisitiestrategie. In welke markt(en) moet de beoogde onderneming actief zijn, welke structuur en dynamiek kent de sector, wat is de beoogde omvang van het bedrijf, welke cultuur past goed? Samen met u maken wij van Marktlink Fusies & Overnames een zoekprofiel waarmee we aan de slag gaan, waarbij wij u informeren en adviseren over bedrijven die te koop staan.

Marktlink Fusies & Overnames

Marktlink Fusies & Overnames is in 1996 opgericht en werkt landelijk vanuit de vestigingen Amsterdam, Deventer, Gouda en 's-Hertogenbosch. De partners en projectleiders van ons bedrijf hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij fusies, overnames, waardebepalingen, buy in- en buy out-trajecten in vele branches. Als specialist begeleiden wij op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Wij opereren zowel voor verkopers als kopers in de markt waarvoor het gehele traject van eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Daarnaast treden we op als adviseur voor waardebepalingen en financieringen.

Fusies en overnames

Marktlink Fusies & Overnames begeleidt ondernemers bij fusies, overnames, waarderingen, financieringen, herstructureringen, opvolgingsvraagstukken en conflictbemiddeling. Onze klanten zochten onder meer op: