LL.M. Paul Schoenmakers Jurist

Paul Schoenmakers

Achtergrond & ervaring

  • Jurist Marktlink
  • Bedrijfsjurist Coöperatie VGZ
  • Intern Legal, Rabobank Nederland
  • Master Ondernemingsrecht, LLM (Tilburg University)
  • Recht en Management (Tilburg University)
  • Management, Economie en Recht, BBA (Fontys Hogescholen - Universidad de Alicante)

 Over Paul

Paul is tijdens zijn rechtenstudie al gefascineerd geraakt door de wereld van fusies en overnames. Tijdens zijn internship bij de Rabobank werd deze interesse verder versterkt. Na zijn rechtenstudie is hij aan de slag gegaan bij Coöperatie VGZ waar hij zich als jurist steeds meer is gaan richten op het financiële recht. Medio 2016 verruilde Paul een grote organisatie voor een onafhankelijke specialist in fusies en overnames, Marktlink.

Pauls link met Marktlink

“Door met passie, enthousiasme en uitdaging met je vak bezig te zijn, boek je de beste resultaten. Dit is precies wat Marktlink en mijzelf kenmerkt. Deze mind-set zie ik terug bij de ondernemers die met dezelfde passie dagelijks bezig zijn de beste resultaten te bereiken. Wat is er mooier als jurist om deze ondernemers in de belangrijkste fase van hun onderneming juridisch te mogen bijstaan en adviseren!”

Marktlink heeft mij de kans geboden om me als jurist nog verder te kunnen ontwikkelen tot specialist in fusies en overnames. Na enkele jaren binnen grote organisaties gewerkt te hebben, is het plezierig om bij een organisatie te werken waar je snel kan en mag schakelen, verantwoordelijkheid en vertrouwen krijgt en direct contact hebt met de klant. Samen met een deskundig, hecht en enthousiast team van collega’s zet ik mij dagelijks in om voor de klant het beste resultaat te bereiken. Ik ben blij deel uit te mogen maken van Marktlink om bij te kunnen dragen aan de groei van de inmiddels grootste onafhankelijk fusie- en overnamespecialist in het MKB.”

E-mailadres: p.schoenmakers@marktlink.nl

Nieuws | Nieuwsberichten door: Paul Schoenmakers

  • Op dit moment zijn er geen nieuwsberichten.

Bedrijf verkopen of bedrijf kopen via Marktlink Fusies en Overnames

Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen? Dit is vaak een eenmalige operatie met een aanzienlijke impact. De verkoop vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Niet alleen op financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak, maar ook als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces. Marktlink Fusies & Overnames helpt u hier graag van A tot Z bij. Met vele honderden verkooptransacties en 20 jaar ervaring kennen wij als geen ander alle haken, ogen en hobbels die u tegen kunt komen bij de verkoop van uw bedrijf. Maar wij kennen ook de succesfactoren waarmee we het beste resultaat weten te realiseren bij de overname van een bedrijf. Doe de test en ontdek of uw bedrijf klaar is voor verkoop.

Bedrijf kopen

Bedrijf kopen? Of zoekt u een onderneming waarin u een deel van uw vermogen kunt investeren? Indien uw autonome groei stagneert of niet voldoende is, kunt u uw doelstellingen behalen middels het kopen van een andere onderneming. Samen met u bepalen en concretiseren wij uw acquisitiestrategie. In welke markt(en) moet de beoogde onderneming actief zijn, welke structuur en dynamiek kent de sector, wat is de beoogde omvang van het bedrijf, welke cultuur past goed? Samen met u maken wij van Marktlink Fusies & Overnames een zoekprofiel waarmee we aan de slag gaan, waarbij wij u informeren en adviseren over bedrijven die te koop staan.

Marktlink Fusies & Overnames

Marktlink Fusies & Overnames is in 1996 opgericht en werkt landelijk vanuit de vestigingen Amsterdam, Deventer, Gouda en 's-Hertogenbosch. De partners en projectleiders van ons bedrijf hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij fusies, overnames, waardebepalingen, buy in- en buy out-trajecten in vele branches. Als specialist begeleiden wij op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Wij opereren zowel voor verkopers als kopers in de markt waarvoor het gehele traject van eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Daarnaast treden we op als adviseur voor waardebepalingen en financieringen.

Fusies en overnames

Marktlink Fusies & Overnames begeleidt ondernemers bij fusies, overnames, waarderingen, financieringen, herstructureringen, opvolgingsvraagstukken en conflictbemiddeling. Onze klanten zochten onder meer op: