Ing. MSc. Remon Lustenhouwer Manager

Remon Lustenhouwer Ing. MSc. Marktlink

Achtergrond & ervaring

  • Marktlink (sinds 2013)
  • Daarvoor Master of Science in Financieel Management (Business Universiteit Nyenrode, 2013)
  • HTS Autotechniek (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, 2010)

Over Remon

Remon Lustenhouwer heeft in 2012 zijn Master of Science in Financieel Management afgerond aan de Nyenrode Business Universiteit op het onderwerp bedrijfswaarderingen. Zijn opgedane ervaring als headhunter in combinatie met zijn technische achtergrond helpen hem bij vele vraagstukken in het vakgebied van fusies & overnames. Als manager begeleidt hij meerdere aan- en verkooptrajecten.

Remons link met Marktlink

Als ik aan ondernemen denk, heb ik een beeld van inspirerende en hardwerkende personen. Een ieder heeft daarbij zijn/haar eigen verhaal. ‘Welke drive heeft die ondernemer?’ en ‘Wat is het verhaal achter zijn bedrijf?’ zijn vragen die dagelijks door mijn hoofd spelen. Door onder andere mijn headhunteractiviteiten kreeg ik inzicht in en werd ik geraakt door het ondernemersvak dat uitdagend en boeiend is. Dit gevoel werd versterkt door mijn masteronderzoek naar het psychologische effect op bedrijfswaarderingen. Wat is de vertaling van uw verhaal in een waarde? De keuze voor Marktlink voelde dan ook als een logische stap. Ondernemers begeleiden bij de aan- en verkoop van een onderneming.

E-mailadres: r.lustenhouwer@marktlink.nl

Bedrijf verkopen of bedrijf kopen via Marktlink Fusies en Overnames

Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen? Dit is vaak een eenmalige operatie met een aanzienlijke impact. De verkoop vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Niet alleen op financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak, maar ook als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces. Marktlink Fusies & Overnames helpt u hier graag van A tot Z bij. Met vele honderden verkooptransacties en 20 jaar ervaring kennen wij als geen ander alle haken, ogen en hobbels die u tegen kunt komen bij de verkoop van uw bedrijf. Maar wij kennen ook de succesfactoren waarmee we het beste resultaat weten te realiseren bij de overname van een bedrijf. Doe de test en ontdek of uw bedrijf klaar is voor verkoop.

Bedrijf kopen

Bedrijf kopen? Of zoekt u een onderneming waarin u een deel van uw vermogen kunt investeren? Indien uw autonome groei stagneert of niet voldoende is, kunt u uw doelstellingen behalen middels het kopen van een andere onderneming. Samen met u bepalen en concretiseren wij uw acquisitiestrategie. In welke markt(en) moet de beoogde onderneming actief zijn, welke structuur en dynamiek kent de sector, wat is de beoogde omvang van het bedrijf, welke cultuur past goed? Samen met u maken wij van Marktlink Fusies & Overnames een zoekprofiel waarmee we aan de slag gaan, waarbij wij u informeren en adviseren over bedrijven die te koop staan.

Marktlink Fusies & Overnames

Marktlink Fusies & Overnames is in 1996 opgericht en werkt landelijk vanuit de vestigingen Amsterdam, Deventer, Gouda en 's-Hertogenbosch. De partners en projectleiders van ons bedrijf hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij fusies, overnames, waardebepalingen, buy in- en buy out-trajecten in vele branches. Als specialist begeleiden wij op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Wij opereren zowel voor verkopers als kopers in de markt waarvoor het gehele traject van eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Daarnaast treden we op als adviseur voor waardebepalingen en financieringen.

Fusies en overnames

Marktlink Fusies & Overnames begeleidt ondernemers bij fusies, overnames, waarderingen, financieringen, herstructureringen, opvolgingsvraagstukken en conflictbemiddeling. Onze klanten zochten onder meer op: