RA RC RV  Ronald van der Graaf Partner

Ronald van der Graaf Marktlink

Achtergrond & ervaring

  • Actief bij Marktlink sinds 2014
  • Hiervoor gewerkt als unit leider Corporate Finance bij Grant Thornton en circa 10 jaar als partner bij Diligence
  • Daarvoor postdoctorale opleidingen met succes afgerond:
  • Register Accountant (RA) aan de Universiteit van Tilburg
  • Register Controller (RC) aan de Vrije Universiteit te Amsterdam
  • Register Valuator (RV) aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam

Over Ronald

Na een oorspronkelijk technische opleiding en carrière startte Ronald van der Graaf in 1986 met de avondopleiding MEAO, gevolgd door de avondopleidingen HEAO bedrijfseconomie en accountancy om vervolgens drie postdoctorale opleidingen met succes af te ronden: Register Accountant (RA) aan de Universiteit van Tilburg, Register Controller (RC) aan de Vrije Universiteit te Amsterdam en Register Valuator (RV) aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Voordat Ronald in dienst trad bij Marktlink was hij unit leider Corporate Finance bij Grant Thornton en daarvoor circa 10 jaar partner bij Diligence.

Ronalds link met Marktlink

Als respectievelijk manager, ondernemer en sparringpartner van DGA´s, heeft Ronald veel bedrijven begeleidt bij aan- en verkoop en fusies almede ook bij het aantrekken van investeerders t.b.v. start-up en overname financiering. Daarnaast ervaring op het gebied van herstructurering en doorstarts uit faillissement waaronder een succesvolle doorstart middels pre-pack.

E-mailadres: r.vandergraaf@marktlink.nl

Bedrijf verkopen of bedrijf kopen via Marktlink Fusies en Overnames

Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen? Dit is vaak een eenmalige operatie met een aanzienlijke impact. De verkoop vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Niet alleen op financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak, maar ook als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces. Marktlink Fusies & Overnames helpt u hier graag van A tot Z bij. Met vele honderden verkooptransacties en 20 jaar ervaring kennen wij als geen ander alle haken, ogen en hobbels die u tegen kunt komen bij de verkoop van uw bedrijf. Maar wij kennen ook de succesfactoren waarmee we het beste resultaat weten te realiseren bij de overname van een bedrijf. Doe de test en ontdek of uw bedrijf klaar is voor verkoop.

Bedrijf kopen

Bedrijf kopen? Of zoekt u een onderneming waarin u een deel van uw vermogen kunt investeren? Indien uw autonome groei stagneert of niet voldoende is, kunt u uw doelstellingen behalen middels het kopen van een andere onderneming. Samen met u bepalen en concretiseren wij uw acquisitiestrategie. In welke markt(en) moet de beoogde onderneming actief zijn, welke structuur en dynamiek kent de sector, wat is de beoogde omvang van het bedrijf, welke cultuur past goed? Samen met u maken wij van Marktlink Fusies & Overnames een zoekprofiel waarmee we aan de slag gaan, waarbij wij u informeren en adviseren over bedrijven die te koop staan.

Marktlink Fusies & Overnames

Marktlink Fusies & Overnames is in 1996 opgericht en werkt landelijk vanuit de vestigingen Amsterdam, Deventer, Gouda en 's-Hertogenbosch. De partners en projectleiders van ons bedrijf hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij fusies, overnames, waardebepalingen, buy in- en buy out-trajecten in vele branches. Als specialist begeleiden wij op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Wij opereren zowel voor verkopers als kopers in de markt waarvoor het gehele traject van eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Daarnaast treden we op als adviseur voor waardebepalingen en financieringen.

Fusies en overnames

Marktlink Fusies & Overnames begeleidt ondernemers bij fusies, overnames, waarderingen, financieringen, herstructureringen, opvolgingsvraagstukken en conflictbemiddeling. Onze klanten zochten onder meer op: