mr. Simone van Haarlem Jurist

simone

Achtergrond & ervaring

  • Jurist Marktlink (2016)
  • Jurist Ondernemingsrecht Eerlijkmetrecht
  • Jurist Eiffel
  • Jurist Benthem Gratama Advocaten

Over Simone

Simone heeft haar HBO opleiding Management Economie en Recht gevolgd aan Hogeschool Windesheim in Zwolle waarna ze zich verder heeft gespecialiseerd tijdens de Master Privaatrecht aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Na haar studie is Simone gaan werken als jurist in de insolventiepraktijk van Benthem Gratama. Een faillissement is niet een situatie waar je als ondernemer  in terecht wil komen. Uiteindelijk was de stap naar Marktlink dan ook makkelijk, Simone geeft aan: “samen met mijn collega’s en de klant werken we naar een mooi en positief eindresultaat: de verkoop of aankoop van een bedrijf.”

Simone’s link met Marktlink

“Ik kom uit een ondernemersfamilie, en die mentaliteit en interesse heb ik van huis uit meegenomen. Dit blijkt uit de keuze van en tijdens mijn studies. Zoals bijvoorbeeld mijn specifieke interesse voor het ondernemingsrecht. Ik heb daarom mijn scriptie geschreven op het gebied van ondernemingsrecht”.

“Ik kwam voor het eerst met een overnametraject in aanraking tijdens mijn baan als jurist ondernemingsrecht bij een juridisch adviesbureau. Hier heb ik diverse ondernemers geadviseerd over verschillende ondernemersrechtelijke aangelegenheden. Mijn enthousiasme voor overnames was direct gewekt. Om bij de fusie en overname specialist te werken, waar consultancy en juridische begeleiding zich onder één dak bevind, is top en uniek in deze markt. Het is daarom een mooie uitdaging dat ik mij binnen Marktlink verder kan ontwikkelen tot specialist in deze praktijk.”

 

E-mailadres: s.vanhaarlem@marktlink.nl

Nieuws | Nieuwsberichten door: Simone van Haarlem

  • Op dit moment zijn er geen nieuwsberichten.

Marktlink Deventer

Marktlink vestiging Deventer

LinkedIn | Skills

  • Legal advice
  • Corperate law
  • Analytical
  • Insolvency law

Bedrijf verkopen of bedrijf kopen via Marktlink Fusies en Overnames

Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen? Dit is vaak een eenmalige operatie met een aanzienlijke impact. De verkoop vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Niet alleen op financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak, maar ook als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces. Marktlink Fusies & Overnames helpt u hier graag van A tot Z bij. Met vele honderden verkooptransacties en 20 jaar ervaring kennen wij als geen ander alle haken, ogen en hobbels die u tegen kunt komen bij de verkoop van uw bedrijf. Maar wij kennen ook de succesfactoren waarmee we het beste resultaat weten te realiseren bij de overname van een bedrijf. Doe de test en ontdek of uw bedrijf klaar is voor verkoop.

Bedrijf kopen

Bedrijf kopen? Of zoekt u een onderneming waarin u een deel van uw vermogen kunt investeren? Indien uw autonome groei stagneert of niet voldoende is, kunt u uw doelstellingen behalen middels het kopen van een andere onderneming. Samen met u bepalen en concretiseren wij uw acquisitiestrategie. In welke markt(en) moet de beoogde onderneming actief zijn, welke structuur en dynamiek kent de sector, wat is de beoogde omvang van het bedrijf, welke cultuur past goed? Samen met u maken wij van Marktlink Fusies & Overnames een zoekprofiel waarmee we aan de slag gaan, waarbij wij u informeren en adviseren over bedrijven die te koop staan.

Marktlink Fusies & Overnames

Marktlink Fusies & Overnames is in 1996 opgericht en werkt landelijk vanuit de vestigingen Amsterdam, Deventer, Gouda en 's-Hertogenbosch. De partners en projectleiders van ons bedrijf hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij fusies, overnames, waardebepalingen, buy in- en buy out-trajecten in vele branches. Als specialist begeleiden wij op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Wij opereren zowel voor verkopers als kopers in de markt waarvoor het gehele traject van eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Daarnaast treden we op als adviseur voor waardebepalingen en financieringen.

Fusies en overnames

Marktlink Fusies & Overnames begeleidt ondernemers bij fusies, overnames, waarderingen, financieringen, herstructureringen, opvolgingsvraagstukken en conflictbemiddeling. Onze klanten zochten onder meer op: