MSc. Sven Peeters Consultant

Achtergrond & ervaring

  • Commerciële Economie, Avans Hogeschool 's-Hertogenbosch
  • Strategic Management Corporate Entrepreneurship, Universiteit van Tilburg

Over Sven

Sven behaalde eerst zijn bachelor in de commerciële economie aan de Avans Hogeschool. Vervolgens rondde hij in de zomer van 2017 zijn Master af op het vlak van Strategic Management. Tijdens deze master heeft hij gekozen voor de richting ‘corporate entrepreneurship’. Zijn scriptie ging over ‘The influence of CEO characteristics and CEO incentive schemes on firm innovation’.

Sven’s link met Marktlink

Door het werk van mijn vader heb ik het dynamische werkveld van fusies en overnames al tijdens mijn studie van dichtbij mogen meemaken. Wanneer mijn vader betrokken was bij een aan- of verkoopproces nam hij mij hier in mee. Hij vertelde met enthousiasme wat de mogelijkheden zouden zijn na het afronden van de transactie, maar ook op welke valkuilen er gelet moest worden. Tijdens mijn master heb ik met een studiegenoot een recruitmentbureau opgezet, dat zich richtte op jonge sales-professionals. Het ondernemerschap zit dan ook zeker in mij. Uiteindelijk was de recruitmentbranche niet de branche waar ik gelukkig in werd of energie van kreeg. Hierdoor besloot ik mijn enthousiasme voor fusies en overnames te volgen. Marktlink bood mij de uitgelezen mogelijkheid om het stukje ondernemen te combineren met het mooie vak van fusies en overnames.

E-mailadres: s.peeters@marktlink.nl

Nieuws | Nieuwsberichten door: Sven Peeters

  • Op dit moment zijn er geen nieuwsberichten.

Bedrijf verkopen of bedrijf kopen via Marktlink Fusies en Overnames

Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen? Dit is vaak een eenmalige operatie met een aanzienlijke impact. De verkoop vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Niet alleen op financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak, maar ook als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces. Marktlink Fusies & Overnames helpt u hier graag van A tot Z bij. Met vele honderden verkooptransacties en 20 jaar ervaring kennen wij als geen ander alle haken, ogen en hobbels die u tegen kunt komen bij de verkoop van uw bedrijf. Maar wij kennen ook de succesfactoren waarmee we het beste resultaat weten te realiseren bij de overname van een bedrijf. Doe de test en ontdek of uw bedrijf klaar is voor verkoop.

Bedrijf kopen

Bedrijf kopen? Of zoekt u een onderneming waarin u een deel van uw vermogen kunt investeren? Indien uw autonome groei stagneert of niet voldoende is, kunt u uw doelstellingen behalen middels het kopen van een andere onderneming. Samen met u bepalen en concretiseren wij uw acquisitiestrategie. In welke markt(en) moet de beoogde onderneming actief zijn, welke structuur en dynamiek kent de sector, wat is de beoogde omvang van het bedrijf, welke cultuur past goed? Samen met u maken wij van Marktlink Fusies & Overnames een zoekprofiel waarmee we aan de slag gaan, waarbij wij u informeren en adviseren over bedrijven die te koop staan.

Marktlink Fusies & Overnames

Marktlink Fusies & Overnames is in 1996 opgericht en werkt landelijk vanuit de vestigingen Amsterdam, Deventer, Gouda en 's-Hertogenbosch. De partners en projectleiders van ons bedrijf hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij fusies, overnames, waardebepalingen, buy in- en buy out-trajecten in vele branches. Als specialist begeleiden wij op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Wij opereren zowel voor verkopers als kopers in de markt waarvoor het gehele traject van eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Daarnaast treden we op als adviseur voor waardebepalingen en financieringen.

Fusies en overnames

Marktlink Fusies & Overnames begeleidt ondernemers bij fusies, overnames, waarderingen, financieringen, herstructureringen, opvolgingsvraagstukken en conflictbemiddeling. Onze klanten zochten onder meer op: