Tim Brouwer Consultant

Achtergrond & ervaring

  • Karel de Grote-Hogeschool Antwerpen: Bachelor Bedrijfseconomie (2011-2014)
  • Koninklijke Universiteit Leuven: Master Handelswetenschappen – Afstudeerrichting: Financial Management (2014-2016)
  • Afstudeerstage Ahold N.V. (2014)
  • VAS Cushman & Wakefield (2016-2017)

Over Tim

Na een stageperiode bij het franchiseteam van Ahold heeft Tim in 2016 zijn science master Financial Management behaald aan de Koninklijke Universiteit te Leuven in België op het onderwerp “de rol van de financieringsstructuur op de performance van beursgenoteerde bedrijven tijdens een periode van economische neergang”. Tim is sinds 2017 in dienst van Marktlink.

Tim’s link met Marktlink

Net als veel van mijn collega’s heb ik van huis uit mee kunnen maken hoeveel passie en emotie er komt kijken bij het ondernemerschap. Na mijn studie financial management was aan de slag gaan bij Marktlink een logische stap. Werken als vertrouwenspersoon voor ondernemers die op een belangrijk moment in hun leven staan geeft mij veel voldoening. Bij Marktlink werken is geen dag hetzelfde. Daarnaast maak ik deel uit van een ambitieus getalenteerd team en krijg ik de handvatten aangereikt om het beste uit mezelf en anderen te halen. Al deze ingrediënten zorgen ervoor dat ik elke dag met een gelukkig gevoel aan het werk ben.

E-mailadres: t.brouwer@marktlink.nl

Nieuws | Nieuwsberichten door: Tim Brouwer

  • Op dit moment zijn er geen nieuwsberichten.

Bedrijf verkopen of bedrijf kopen via Marktlink Fusies en Overnames

Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen? Dit is vaak een eenmalige operatie met een aanzienlijke impact. De verkoop vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Niet alleen op financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak, maar ook als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces. Marktlink Fusies & Overnames helpt u hier graag van A tot Z bij. Met vele honderden verkooptransacties en 20 jaar ervaring kennen wij als geen ander alle haken, ogen en hobbels die u tegen kunt komen bij de verkoop van uw bedrijf. Maar wij kennen ook de succesfactoren waarmee we het beste resultaat weten te realiseren bij de overname van een bedrijf. Doe de test en ontdek of uw bedrijf klaar is voor verkoop.

Bedrijf kopen

Bedrijf kopen? Of zoekt u een onderneming waarin u een deel van uw vermogen kunt investeren? Indien uw autonome groei stagneert of niet voldoende is, kunt u uw doelstellingen behalen middels het kopen van een andere onderneming. Samen met u bepalen en concretiseren wij uw acquisitiestrategie. In welke markt(en) moet de beoogde onderneming actief zijn, welke structuur en dynamiek kent de sector, wat is de beoogde omvang van het bedrijf, welke cultuur past goed? Samen met u maken wij van Marktlink Fusies & Overnames een zoekprofiel waarmee we aan de slag gaan, waarbij wij u informeren en adviseren over bedrijven die te koop staan.

Marktlink Fusies & Overnames

Marktlink Fusies & Overnames is in 1996 opgericht en werkt landelijk vanuit de vestigingen Amsterdam, Deventer, Gouda en 's-Hertogenbosch. De partners en projectleiders van ons bedrijf hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij fusies, overnames, waardebepalingen, buy in- en buy out-trajecten in vele branches. Als specialist begeleiden wij op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Wij opereren zowel voor verkopers als kopers in de markt waarvoor het gehele traject van eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Daarnaast treden we op als adviseur voor waardebepalingen en financieringen.

Fusies en overnames

Marktlink Fusies & Overnames begeleidt ondernemers bij fusies, overnames, waarderingen, financieringen, herstructureringen, opvolgingsvraagstukken en conflictbemiddeling. Onze klanten zochten onder meer op: