MSc Tobie van der Leeden Consultant

Tobie van der Leeden

Achtergrond & ervaring

  • Sport, Management & Ondernemen, Hogeschool van Amsterdam
  • Master Science in Financial Management, Nyenrode Business Universiteit (2016)
  • Marktlink (2017)

Over Tobie

Na het behalen van zijn bachelor in Sport, Management & Ondernemen aan de Hogeschool van Amsterdam heeft Tobie eind 2016 zijn Master Science in Financial Management afgerond aan de Nyenrode Business Universiteit op het onderwerp ‘Het effect van Anchoring op de overname premie in een M&A transactie’. Begin 2017 is Tobie bij Marktlink in dienst getreden als consultant.

Tobie’s Link met Marktlink

“Ik kom uit een ondernemende familie. Mijn ouders zijn beiden op erg jonge leeftijd een eigen bedrijf begonnen en zijn daar tot op de dag van vandaag succesvol in. Ik heb met eigen ogen kunnen zien wat passie, wilskracht en gedrevenheid met ondernemers kan doen, en wat voor moois het teweeg kan brengen. Deze passie zie ik nu dagelijks terug in de ogen van de ondernemers waarmee ik via Marktlink in contact kom. Het fungeren als sparringpartner en vooral het ‘samen’ ondernemen met deze ondernemers is wat mij dagelijks inspireert en waardoor ik weet dat Marktlink voor mij de juiste keuze is geweest.”

E-mailadres: t.vanderleeden@marktlink.nl

Nieuws | Nieuwsberichten door: Tobie van der Leeden

  • Op dit moment zijn er geen nieuwsberichten.

Bedrijf verkopen of bedrijf kopen via Marktlink Fusies en Overnames

Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen? Dit is vaak een eenmalige operatie met een aanzienlijke impact. De verkoop vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Niet alleen op financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak, maar ook als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces. Marktlink Fusies & Overnames helpt u hier graag van A tot Z bij. Met vele honderden verkooptransacties en 20 jaar ervaring kennen wij als geen ander alle haken, ogen en hobbels die u tegen kunt komen bij de verkoop van uw bedrijf. Maar wij kennen ook de succesfactoren waarmee we het beste resultaat weten te realiseren bij de overname van een bedrijf. Doe de test en ontdek of uw bedrijf klaar is voor verkoop.

Bedrijf kopen

Bedrijf kopen? Of zoekt u een onderneming waarin u een deel van uw vermogen kunt investeren? Indien uw autonome groei stagneert of niet voldoende is, kunt u uw doelstellingen behalen middels het kopen van een andere onderneming. Samen met u bepalen en concretiseren wij uw acquisitiestrategie. In welke markt(en) moet de beoogde onderneming actief zijn, welke structuur en dynamiek kent de sector, wat is de beoogde omvang van het bedrijf, welke cultuur past goed? Samen met u maken wij van Marktlink Fusies & Overnames een zoekprofiel waarmee we aan de slag gaan, waarbij wij u informeren en adviseren over bedrijven die te koop staan.

Marktlink Fusies & Overnames

Marktlink Fusies & Overnames is in 1996 opgericht en werkt landelijk vanuit de vestigingen Amsterdam, Deventer, Gouda en 's-Hertogenbosch. De partners en projectleiders van ons bedrijf hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij fusies, overnames, waardebepalingen, buy in- en buy out-trajecten in vele branches. Als specialist begeleiden wij op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Wij opereren zowel voor verkopers als kopers in de markt waarvoor het gehele traject van eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Daarnaast treden we op als adviseur voor waardebepalingen en financieringen.

Fusies en overnames

Marktlink Fusies & Overnames begeleidt ondernemers bij fusies, overnames, waarderingen, financieringen, herstructureringen, opvolgingsvraagstukken en conflictbemiddeling. Onze klanten zochten onder meer op: