Tom Beltman Partner

Tom Beltman Marktlink

Achtergrond & ervaring

  • Marktlink (sinds 2002)
  • Business Valuation (RSM, 2006)
  • Bedrijfskunde, Financial Management (Nyenrode, 2001)
  • Agr. Bedrijfskunde (CAH, 2000)
  • SVM-gediplomeerd (2000)
  • Tom is tevens secretaris van het NIRV.

Over Tom Beltman

Tom Beltman studeerde Bedrijfskunde aan de Business Universiteit Nyenrode en trad in 2002 in dienst bij Marktlink. Als respectievelijk consultant, manager, partner en kantoorleider van de vestiging Gouda is Tom inmiddels betrokken geweest bij vele tientallen aan- en verkooptransacties. Als secretaris van het NIRV, Nederlands Instituut voor Register Valuators, heeft Tom jarenlange ervaring binnen de specialisatie bedrijfswaarderingen. Hij volgt en geeft regelmatig workshops, lezingen en vervolgopleidingen om helemaal up-to-date te blijven. In omvangrijke en complexe transacties zal hij als waarderingsspecialist effectief kunnen samenwerken met andere leden van het NIRV.

Toms link met Marktlink

“Als kind uit een ondernemersgezin heb ik veel affiniteit met ondernemers en heb ik al jong geleerd de handen uit de mouwen te steken. Naast ondernemerschap is met name handelsgeest van thuis uit sterk gestimuleerd. Na mijn studie bedrijfskunde met een financiële specialisatie was eigenlijk een logische stap om in de in de wereld van fusies en overnames terecht te komen. En de toevallige keuze voor Marktlink bleek een fantastische link. Een keuze waar ik nog steeds elke dag blij mee ben. Het contact met MKB ondernemers maakt dat elke dag er één is om naar uit te kijken. Want wat is er nou leuker dan dagelijks werken met ondernemers die op het punt staan een grote stap in hun leven te zetten?”

E-mailadres: t.beltman@marktlink.nl

Bedrijf verkopen of bedrijf kopen via Marktlink Fusies en Overnames

Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen? Dit is vaak een eenmalige operatie met een aanzienlijke impact. De verkoop vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Niet alleen op financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak, maar ook als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces. Marktlink Fusies & Overnames helpt u hier graag van A tot Z bij. Met vele honderden verkooptransacties en 20 jaar ervaring kennen wij als geen ander alle haken, ogen en hobbels die u tegen kunt komen bij de verkoop van uw bedrijf. Maar wij kennen ook de succesfactoren waarmee we het beste resultaat weten te realiseren bij de overname van een bedrijf. Doe de test en ontdek of uw bedrijf klaar is voor verkoop.

Bedrijf kopen

Bedrijf kopen? Of zoekt u een onderneming waarin u een deel van uw vermogen kunt investeren? Indien uw autonome groei stagneert of niet voldoende is, kunt u uw doelstellingen behalen middels het kopen van een andere onderneming. Samen met u bepalen en concretiseren wij uw acquisitiestrategie. In welke markt(en) moet de beoogde onderneming actief zijn, welke structuur en dynamiek kent de sector, wat is de beoogde omvang van het bedrijf, welke cultuur past goed? Samen met u maken wij van Marktlink Fusies & Overnames een zoekprofiel waarmee we aan de slag gaan, waarbij wij u informeren en adviseren over bedrijven die te koop staan.

Marktlink Fusies & Overnames

Marktlink Fusies & Overnames is in 1996 opgericht en werkt landelijk vanuit de vestigingen Amsterdam, Deventer, Gouda en 's-Hertogenbosch. De partners en projectleiders van ons bedrijf hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij fusies, overnames, waardebepalingen, buy in- en buy out-trajecten in vele branches. Als specialist begeleiden wij op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Wij opereren zowel voor verkopers als kopers in de markt waarvoor het gehele traject van eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Daarnaast treden we op als adviseur voor waardebepalingen en financieringen.

Fusies en overnames

Marktlink Fusies & Overnames begeleidt ondernemers bij fusies, overnames, waarderingen, financieringen, herstructureringen, opvolgingsvraagstukken en conflictbemiddeling. Onze klanten zochten onder meer op: