Vincent Pastoor Manager

Vincent Pastoor Marktlink

Achtergrond & ervaring

  • Marktlink (sinds 2011)
  • Projectmanager M&A/Business Development bij Mediq Apotheken (2007)
  • Consultant bij Eiffel (2006)
  • Consultant bij Wingman Business Valuators (2005)
  • Internationale Economie (Rijksuniversiteit Groningen, 2004)
  • Master Thesis: Succesfactoren M&A

Over Vincent

Vincent Pastoor studeerde Internationale Economie aan de Rijksuniversiteit in Groningen en trad begin 2011 in dienst bij Marktlink voor de vestiging Amsterdam. Gedurende vier jaren daarvoor begeleidde hij onder meer fusies en overnames in de farmaceutische sector bij Mediq Apotheken. In de twee jaren daarvoor is hij respectievelijk actief geweest bij Eiffel voor een due diligence opdracht en bij Wingman als consultant waardebepaling. Naast zijn studie in Groningen is Vincent werkzaam geweest als student-assistent op het gebied van joint venture onderzoeken. Zijn studie heeft hij afgerond met een scriptie over de succesfactoren van fusies en overnames.

Vincents Link met Marktlink

Als respectievelijk onderzoeker, specialist waardebepaling, due diligence consultant, strategisch koper en intermediair is Vincent ruim 10 jaar actief op het gebied van fusies en overnames. “Mijn link met Marktlink is het ondernemerschap. Binnen Marktlink staat de ondernemer centraal, en dat op een van de cruciale momenten in zijn professionele bestaan. Als manager begeleid ik het gehele overnametraject, van eerste contact tot afronding bij de notaris. Hierbij is het altijd mijn doel om samen met de ondernemer een optimaal resultaat te behalen.” In zijn verschillende rollen is Vincent bij tientallen aan- verkooptrajecten betrokken geweest.

E-mailadres: v.pastoor@marktlink.nl

Bedrijf verkopen of bedrijf kopen via Marktlink Fusies en Overnames

Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen? Dit is vaak een eenmalige operatie met een aanzienlijke impact. De verkoop vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Niet alleen op financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak, maar ook als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces. Marktlink Fusies & Overnames helpt u hier graag van A tot Z bij. Met vele honderden verkooptransacties en 20 jaar ervaring kennen wij als geen ander alle haken, ogen en hobbels die u tegen kunt komen bij de verkoop van uw bedrijf. Maar wij kennen ook de succesfactoren waarmee we het beste resultaat weten te realiseren bij de overname van een bedrijf. Doe de test en ontdek of uw bedrijf klaar is voor verkoop.

Bedrijf kopen

Bedrijf kopen? Of zoekt u een onderneming waarin u een deel van uw vermogen kunt investeren? Indien uw autonome groei stagneert of niet voldoende is, kunt u uw doelstellingen behalen middels het kopen van een andere onderneming. Samen met u bepalen en concretiseren wij uw acquisitiestrategie. In welke markt(en) moet de beoogde onderneming actief zijn, welke structuur en dynamiek kent de sector, wat is de beoogde omvang van het bedrijf, welke cultuur past goed? Samen met u maken wij van Marktlink Fusies & Overnames een zoekprofiel waarmee we aan de slag gaan, waarbij wij u informeren en adviseren over bedrijven die te koop staan.

Marktlink Fusies & Overnames

Marktlink Fusies & Overnames is in 1996 opgericht en werkt landelijk vanuit de vestigingen Amsterdam, Deventer, Gouda en 's-Hertogenbosch. De partners en projectleiders van ons bedrijf hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij fusies, overnames, waardebepalingen, buy in- en buy out-trajecten in vele branches. Als specialist begeleiden wij op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Wij opereren zowel voor verkopers als kopers in de markt waarvoor het gehele traject van eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Daarnaast treden we op als adviseur voor waardebepalingen en financieringen.

Fusies en overnames

Marktlink Fusies & Overnames begeleidt ondernemers bij fusies, overnames, waarderingen, financieringen, herstructureringen, opvolgingsvraagstukken en conflictbemiddeling. Onze klanten zochten onder meer op: