Testen

Wilt u weten of uw bedrijf in aanmerking komt voor een bedrijfsovername? Bent u benieuwd naar de waarde van uw bedrijf? Of twijfelt u of een MBI traject iets voor u is? Onze adviseurs hebben meerdere testen ontwikkeld die u binnen enkele minuten antwoord geven.

Is uw bedrijf verkoop-gereed?

Doe de test

Bent uzelf en uw bedrijf klaar voor een bedrijfsovername? Via deze test weet u binnen enkele minuten of uw bedrijf klaar is voor de verkoop.

 • Na het invullen van de test ontvangt u direct antwoord
 • Het kost slechts enkele minuten om de test te doen
 • De test is samengesteld door de adviseurs van Marktlink
 • Anonimiteit is gegarandeerd
Er zijn al 433 testen uitgevoerd.

Wat is uw bedrijf waard?

Doe de test

Hoeveel is mijn bedrijf of onderneming waard? Via deze test, ontwikkeld door onze adviseurs, krijgt u een antwoord over de waardebepaling van uw bedrijf.

 • Een unieke en objectieve waardebepaling
 • Na het invullen van de test ontvangt u direct antwoord
 • We maken gebruik van professionele rekenmethodes
 • Uw waardebepaling in een paar stappen berekend
Er zijn al 288 testen uitgevoerd.

Bent u geschikt voor mbi?

Doe de test

Bent u toe aan die volgende stap in uw carrière? Vul de test in om vast te stellen of een Management Buy In een realistisch alternatief is voor u.

 • Anonimiteit is gegarandeerd
 • Binnen een paar minuten weet u of een MBI realistisch is
 • Weet in een paar stappen of u klaar bent voor de volgende stap
 • De test is samengesteld door de adviseurs van Marktlink
Er zijn al 582 testen uitgevoerd.

Bedrijf verkopen of bedrijf kopen via Marktlink Fusies en Overnames

Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen? Dit is vaak een eenmalige operatie met een aanzienlijke impact. De verkoop vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Niet alleen op financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak, maar ook als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces. Marktlink Fusies & Overnames helpt u hier graag van A tot Z bij. Met vele honderden verkooptransacties en 20 jaar ervaring kennen wij als geen ander alle haken, ogen en hobbels die u tegen kunt komen bij de verkoop van uw bedrijf. Maar wij kennen ook de succesfactoren waarmee we het beste resultaat weten te realiseren bij de overname van een bedrijf. Doe de test en ontdek of uw bedrijf klaar is voor verkoop.

Bedrijf kopen

Bedrijf kopen? Of zoekt u een onderneming waarin u een deel van uw vermogen kunt investeren? Indien uw autonome groei stagneert of niet voldoende is, kunt u uw doelstellingen behalen middels het kopen van een andere onderneming. Samen met u bepalen en concretiseren wij uw acquisitiestrategie. In welke markt(en) moet de beoogde onderneming actief zijn, welke structuur en dynamiek kent de sector, wat is de beoogde omvang van het bedrijf, welke cultuur past goed? Samen met u maken wij van Marktlink Fusies & Overnames een zoekprofiel waarmee we aan de slag gaan, waarbij wij u informeren en adviseren over bedrijven die te koop staan.

Marktlink Fusies & Overnames

Marktlink Fusies & Overnames is in 1996 opgericht en werkt landelijk vanuit de vestigingen Amsterdam, Deventer, Gouda en 's-Hertogenbosch. De partners en projectleiders van ons bedrijf hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij fusies, overnames, waardebepalingen, buy in- en buy out-trajecten in vele branches. Als specialist begeleiden wij op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Wij opereren zowel voor verkopers als kopers in de markt waarvoor het gehele traject van eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Daarnaast treden we op als adviseur voor waardebepalingen en financieringen.

Fusies en overnames

Marktlink Fusies & Overnames begeleidt ondernemers bij fusies, overnames, waarderingen, financieringen, herstructureringen, opvolgingsvraagstukken en conflictbemiddeling. Onze klanten zochten onder meer op: