Werken bij Marktlink

Marktlink Fusies & Overnames is een dynamisch en snel groeiend onafhankelijk advieskantoor. Bij ons bedrijf werken professionals met trots, passie en gedrevenheid. Een cultuur die zich kenmerkt als informeel en open met betrokken collega’s die samen de belangrijkste basis vormen. Een werkomgeving waarin zowel jong toptalent als ervaren professionals het beste uit zichzelf kunnen halen en nieuwe uitdagingen vinden.

Werken bij Marktlink

Marktlink kenmerkt zich door de volgende kernwaarden:

Betrokken

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich betrokken voelen bij zowel Marktlink, haar klanten als hun collega’s. Wij bieden een inspirerende werkomgeving waar medewerkers hun passie voor hun werk kunnen inzetten en delen met collega’s.

Bevlogen

Onze medewerkers zijn bevlogen: zij willen de beste prestatie neerzetten; niet alleen voor de klant maar ook voor zichzelf. Om dit mogelijk te maken, investeren wij continu in de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen. Dit doen wij door middel van talentmanagement en de Marktlink Academie.

Betrouwbaar

Openheid en eerlijkheid zijn het fundament van de relatie die wij aangaan met onze klanten en medewerkers. Afspraak is afspraak en we doen wat we beloven. Wij verwachten dat onze medewerkers ook betrouwbaar zijn.

Denkt u een toegevoegde waarde voor Marktlink te zijn?

Open sollicitatie

Stuur een open sollicitatie in door onderstaand formulier in te vullen. De velden gemarkeerd met een * zijn minimaal nodig om uw reactie in behandeling te kunnen nemen. Hoe vollediger u het formulier invult, des te beter wij u van dienst kunnen zijn. Nadat u het formulier heeft ingevuld, klikt u op ‘verzenden’. Uw gegevens worden uiteraard met zorg behandeld.

* binnen 5 werkdagen antwoord

Bedrijf verkopen of bedrijf kopen via Marktlink Fusies en Overnames

Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen? Dit is vaak een eenmalige operatie met een aanzienlijke impact. De verkoop vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Niet alleen op financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak, maar ook als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces. Marktlink Fusies & Overnames helpt u hier graag van A tot Z bij. Met vele honderden verkooptransacties en 20 jaar ervaring kennen wij als geen ander alle haken, ogen en hobbels die u tegen kunt komen bij de verkoop van uw bedrijf. Maar wij kennen ook de succesfactoren waarmee we het beste resultaat weten te realiseren bij de overname van een bedrijf. Doe de test en ontdek of uw bedrijf klaar is voor verkoop.

Bedrijf kopen

Bedrijf kopen? Of zoekt u een onderneming waarin u een deel van uw vermogen kunt investeren? Indien uw autonome groei stagneert of niet voldoende is, kunt u uw doelstellingen behalen middels het kopen van een andere onderneming. Samen met u bepalen en concretiseren wij uw acquisitiestrategie. In welke markt(en) moet de beoogde onderneming actief zijn, welke structuur en dynamiek kent de sector, wat is de beoogde omvang van het bedrijf, welke cultuur past goed? Samen met u maken wij van Marktlink Fusies & Overnames een zoekprofiel waarmee we aan de slag gaan, waarbij wij u informeren en adviseren over bedrijven die te koop staan.

Marktlink Fusies & Overnames

Marktlink Fusies & Overnames is in 1996 opgericht en werkt landelijk vanuit de vestigingen Amsterdam, Deventer, Gouda en 's-Hertogenbosch. De partners en projectleiders van ons bedrijf hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij fusies, overnames, waardebepalingen, buy in- en buy out-trajecten in vele branches. Als specialist begeleiden wij op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Wij opereren zowel voor verkopers als kopers in de markt waarvoor het gehele traject van eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Daarnaast treden we op als adviseur voor waardebepalingen en financieringen.

Fusies en overnames

Marktlink Fusies & Overnames begeleidt ondernemers bij fusies, overnames, waarderingen, financieringen, herstructureringen, opvolgingsvraagstukken en conflictbemiddeling. Onze klanten zochten onder meer op: