Winkel te koop

Winkel te koop zetten? De verkoop van een bedrijf is voor de meeste mensen een eenmalige operatie. Maar wél een met een gigantische impact. Op u en uw winkel. Het verkoopproces vereist ervaring en deskundigheid op het gebied van financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak. De specialisten van Marktlink Fusies & Overnames kunnen het complete traject verzorgen: van de eerste oriëntatie tot en met de daadwerkelijke overdracht die bij de notaris verzorgd wordt. Onze medewerkers kennen alle succesfactoren waarmee het beste resultaat bij een bedrijfsovername gerealiseerd wordt. Bent u er nog niet van overtuigd of het juist is om uw winkel nu te verkopen? Dan hebben wij een eigen ontwikkelde test, waarbij u dit kunt toetsen. Dus als u uw winkel te koop zet, is Marktlink uw partner die u helpt om dit professioneel te regelen.

Winkel te koop via Marktlink Fusies & Overnames

Er kunnen diverse redenen zijn waarom u uw winkel in de verkoop wilt zetten. Het kan zijn dat u in financieel zwaar weer zit of u geen bedrijfsopvolging heeft. Maar het kan uiteraard ook zijn dat uw pensioen in zicht komt of dat u gewoon minder wilt gaan werken. Wat uw argument ook is, de specialisten van Marktlink Fusies en overnames begeleiden u bij het verkoopproces van uw bedrijf. Als geen ander zijn wij – mede door twintig jaar ervaring en deskundigheid – in staat om u van A tot Z te ondersteunen. Zo’n bedrijfsverkoop heeft namelijk voorbereiding, deskundigheid en ervaring nodig. Niet alleen op financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak, maar ook als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces. Hier helpen wij u als onafhankelijke specialist bij. Zo weet u zeker dat de overname succesvol zal verlopen.

Uw voordelen bij Marktlink Fusies & Overnames

Als specialist begeleidt Marktlink op onafhankelijke en discrete wijzes overnames. Lees hier uw voordelen:

  • 20 jaar ervaring met bedrijfsovernames
  • Bestand 15.000 kopers en verkopers
  • Onafhankelijk advieskantoor
  • 95% slagingskans

Winkel verkopen via de specialist

Onze partners en projectleiders hebben gezamenlijk tientallen jaren met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij het aan- en verkopen van bedrijven. We werken vanuit Amsterdam, Antwerpen, Deventer, Drachten, Gouda en ‘s-Hertogenbosch. Ook uw winkel verkopen? Neem contact op om een afspraak te maken. In een gezamenlijk gesprek bespreken we uw mogelijkheden.

Neem contact op

winkel te koop